-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katie Price sprendimo sūnų apgyvendinti slaugos namuose nepakeitė net baisios istorijos iš jų

Erotinis modelis Katie Price (42 m.) pribloškė sprendimu sūnų Harvey apgyvendinti slaugos namuose. Nuomonės moteris nepakeitė ir po to, kai viena taip pat autizmu sergantį sūnų auginanti motina jai pasakė, kad vyriausiai jos atžalai ten gali būti „priverstinai leidžiami vaistai“, rašo Metro.co.uk.
Katie Price su sūnumi Harvey
Katie Price su sūnumi Harvey / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Katie Price

Tokie šokiruojantys teiginiai atskleisti dokumentiniame BBC filme, kuriame K.Price nagrinėja sūnaus savarankiško gyvenimo galimybes.

Moteriai nusprendus pilnametystės sulaukusį Harvey, kuriam diagnozuotas autizmas, regos, elgesio ir mokymosi sutrikimai (taip pat Prader-Willi sindromas, įkurdinti slaugos namuose, taip vadinamame gyvenamajame koledže), ją perspėjo, kad jei jaunuolis bus laikomas grėsme sau ir kitiems, jis gali būti izoliuotas nuo kitų.

Penkis vaikus auginanti K.Price netiki, kad to prireiks, tačiau panašią diagnozę turintį sūnų Matthew auginančios Isabelle Garnett pasakojimai ją privertė sunerimti. Kaip pasakojama filme, moters atžala 15 mėnesių praleido psichiatriniame skyriuje.

„Tai blogai, – sakė K.Price. – Atskirtų žmonių istorijos baisios. Pastebėjau, kad jie panašūs į Harv (taip sūnų vadina K.Price - red.past.). Jie bijojo. Įsivaizduokite atskirtą Harvey, vieną kambaryje. Jis nesusitvarkytų. Esu tikra, tai pribaigtų bet kurį.“

Su I.Garnett K.Price susipažino ją pamačiusi per laidą „This Morning“.

„Jis buvo apsvaigintas vaistais – tai viena iš cheminio sutramdymo formų. Jaučiuosi kalta, kad mano sūnus ten. Nors negalėjau to suvaldyti, kaltinau save nesugebėjusi jo apsaugoti“, – sūnaus patirtimi dalijosi I.Garnett.

Peržiūrėjus minėtą atvejį paaiškėjo, kad Matthew elgesys buvo nuspėjamas ir atskyrimo nuo kitų buvo galima išvengti. Šiuo metu jis vis dar gyvena tame pačiame koledže, į kurį sūnų nori leisti ir K.Price, žaidžia futbolą bei mėgaujasi draugų kompanija.

„Negalėjau patikėti Isabelles istorija ir tuo, kad mano draugė Anna Kennedy sakė, jog Harvey gali būti atskirtas, jei jie negalės jo suvaldyti. Pasakiau „Tai niekada neįvyks, nes aš būsiu į viską įtraukta“.

Dėl Harvey gerai tai, kad žinome jo trigerius, kaip, pavyzdžiui, trankomos durys, tad galime nujausti, kas gali jį iššaukti“, – pasakojo modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius