Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Katy Perry seksualinio priekabiavimo aukų ratas plečiasi: prakalbo rusų laidų vedėja Tina Kandelaki

Amerikiečių dainininkė Katy Perry (34) praeitą savaitę sulaukė nemalonių kaltinimų dėl seksualinio priekabiavimo ir panašu, kad aukų ratas plečiasi. Rusų laidų vedėja Tina Kandelaki (43) apkaltino atlikėją bandžius ją per prievartą pabučiuoti privačiame vakarėlyje. Moteris prisipažino, kad turėjo „kovoti“ su dainininke, kai ši išgėrusi neadekvačiai elgėsi.
Katy Perry ir Tina Kandelaki
Katy Perry ir Tina Kandelaki / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Viena iš populiariausių rusų laidų vedėjų T.Kandelaki apkaltino Katy Perry prie jos seksualiai priekabiavus vieno privataus vakarėlio metu. Moteris nusprendė prabilti po to, kai perskaitė modelio Josso Klosso kaltinimus ir baiminasi, kad aukų galėtų būti ir daugiau.

Moteris pasakojo, kad atlikėja buvo nemažai išgėrusi, kai vakarėlio metu prie jos priėjo ir bandė per prievartą pabučiuoti. Tada Tina sutelkė visas jėgas, kad ignoruotų dainos „I Kissed a Girl“ atlikėją, todėl tą kartą bandymas Katy nepavyko ir ji peršoko prie kitos „aukos“.

„Instagram“ nuotr./Tina Kandelaki
„Instagram“ nuotr./Tina Kandelaki

„Kartą buvau pakviesta į Katy Perry privatų vakarėlį, kuriame ji buvo gerokai išgėrusi. Pasirodo aš jai patikau, nes bandė mane pabučiuoti per jėgą. Džiaugiuosi, kad buvau pasiruošusi fiziškai ją atstumti, tačiau Katy akimirksniu susirado kitą auką, mano pačios nuostabai – moterį, bučiniams, apkabinimams ir purviniems šokiams“, – pasipiktinusi atlikėjos elgesiu kalbėjo T.Kandelaki.

Nors laidų vedėja nusprendė istoriją iškelti į viešumą, tačiau savęs auka tuo metu nelaikė. Tik dabar iš naujo pradėjo persekioti prisiminimai apie atlikėjos priekabiavimą. Moteris neatskleidė tikros priekabiavimo datos, tačiau tiki, kad yra ir kitų žmonių, kurie patyrė nederamą Katy elgesį.

15min primena, kad Katy buvo kaltinama seksualiai priekabiavusi prie modelio J.Klosso, kuris pasirodė jos 2010 metų vaizdo klipe „Teenage Dream“.

Vyras socialiniame tinkle teigė, kad atlikėja jubiliejinio vakarėlio metu numovė jam apatinius ir prieš visus svečius jį apnuogino. Iki incidento modelis žavėjosi ir laikė dainininkę savo simpatija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius