Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kažkas skolinto“ – paskutinis filmas, kuriame vaidina Kate Hudson?

Jau visai netrukus antrąkart motinystės džiaugsmus patirsianti Holivudo žvaigždė Kate Hudson sako besidžiaugianti kiekviena kur kas brandesnio nėštumo akimirka. Jau kitą savaitgalį aktorės laukia ne tik naujausios komedijos „Kažkas skolinto“ premjera, liepą jai – numatytas gimdymas. „Kai laukiesi, hormonai labai viską pakeičia. Organizmas prisitaiko prie naujos būsenos ir viskas tampa taip natūralu. Tiesa, pasikeitė tik tai, kad tapau itin jautri smulkiems moteriškiems dalykams“, – pasakoja įžymybė.
Kate Hudson
Kate Hudson / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, 32-jų moteris neslepia, jog antrasis nėštumas nebuvo, kaip knygose rašoma, lengvesnis nei pirmasis: „Šįkart man fiziškai sunkiau, labiau pykino, organizmas pradėjo nebetoleruoti kai kurių maisto produktų. Tačiau psichologiškai jaučiuosi kur kas ramiau, jau pažįstu visus pojūčius, žinau nėštumo eigą ir manęs tai nebegąsdina. Pagimdžiusiai moteriai atsiranda didžiulis atsakingumo jausmas. Gaila, vyrai nejaučia to, ką mes jaučiame visus devynis mėnesius, esu tikra, kad jiems būtų kur kas lengviau priimti pokyčius.“

K.Hudson sako, kad visiškai nesijaudina dėl pakitusios figūros ir tikisi po gimdymo formas susigrąžinti sportuodama. Beje, aktorė po motinystės atostogų į filmavimo aikšteles žada sugrįžti jau nebe kaip aktorė, o kaip režisierė. „Niekada nenustygau vietoje, todėl net neabejoju, kad po poros metų mano pavardę titruose pamatysite visai kitoje pozicijoje. Suvaidinau daugybėje filmų, atėjo laikas kilti karjeros laiptais“, – planus atskleidžia K.Hudson.

Tad visai gali būti, kad jau kitą savaitgalį, liepos 1-ąją, į kino teatrus atkeliausianti komedija „Kažkas skolinto“ bus paskutinė K.Hudson, kaip aktorės, sąraše. Filme aktorė vaidina merginą, kurios sužadėtinį nuvilioja geriausia jos draugė. Tai tampa tikru ne tik meilės, bet ir moteriškos draugystės išbandymu. Komedijoje taip pat vaidina Ginnifer Goodwin, Colinas Egglesfieldas ir serialo „Biuras“ žvaigždė Johnas Krasinskis.

Romantinė drama „Kažkas skolinto“ nufilmuota remiantis to paties pavadinimo E.Giffin bestseleriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius