Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keanu Reevesas dar vienu žingsniu arčiau „Marvel“ kino visatos: aktoriui ieško idealaus vaidmens

„Marvel“, kaip ir kiekviena kita kino studija planetoje, jau daugybę metų bando prikalbinti aktorių Keanu Reevesą prisijungti prie jų kino visatos. Nors niekas oficialiai nepatvirtinta, tačiau mokslinės fantastikos „Matrica“ žvaigždė žengė didelį žingsnį prisijungimo prie „Marvel“ šeimos link.
Keanu Reevesas
Keanu Reevesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po Džono Viko trilogijos K.Reevesas tapo vienu geidžiamiausių Holivudo aktorių, tad nenuostabu, jog „Marvel“ nori pasinaudoti aktoriaus populiarumu. Kino studijos „Marvel“ prezidentas Kevinas Feige atvirai pasidalino apie savo bandymus prisivilioti Keanu Reevesą, nors studija dar turi rasti vaidmenį, kuris jam tiktų idealiai.

Iki šiol K.Reevesas nebuvo pasirodęs „Marvel“ kino visatos filmuose, tačiau jo bendradarbiavimas su „Keršytojai. Pabaiga“ režisieriumi Joe Russo priartina aktorių vienu žingsniu arčiau šio tikslo.

Kadras iš filmo/Keanu Reevesas filme „Džonas Vikas 2“
Kadras iš filmo/Keanu Reevesas filme „Džonas Vikas 2“

K.Reevesas ir J.Russo šiuo metu kartu kuria filmą, tapsiantį naujos režisieriaus produkcijos kompanijos „ABGO“ dalimi. J.Russo nėra linkęs ankščiau laiko atskleisti daugiau detalių apie šį filmą, kuris jo teigimu tėra „formavimo stadijoje“, bet patikino gerbėjus, kad scenarijus yra nuostabus ir Keanu Reevesas pasirodys pagrindiniame vaidmenyje.

Šis faktas, kad K.Reevesas dirba su J.Russo yra geras ženklas, kad aktorius yra pakeliui į „Marvel“ kino visatą, kadangi režisierius dirba su keliomis „Marvel“ kino visatos žvaigždėmis ir kituose projektuose.

Organizatorių nuotr./„Keršytojai. Pabaiga“
Organizatorių nuotr./„Keršytojai. Pabaiga“

Tačiau yra ir bloga žinia, kad dar ilgai galime nieko negirdėti konkretaus apie Keanu Reeveso prisijungimą prie „Marvel“ projektų. Šiuo metu kino studija intensyviai dirba prie pirmųjų ketvirtojo etapo projektų, kuriuose jau patvirtinti aktorių kolektyvai.

Kitas filmas „Marvel“ serijoje bus „Juodoji našlė“ (angl. „Black Widow“), kuriame pagrindinį vaidmenį atliks Scarlett Johansson, vėliau sulauksime filmo „Amžinieji“ (angl. „The Eternals“) su tokiomis žvaigždės, kaip Angelia Jolie, Richardas Maddenas, Salma Hayek bei Kitas Haringtonas.

Filmo „Juodoji našlė“ anonsas:

VIDEO: Marvel Studios' Black Widow - Official Teaser Trailer

Tuo tarpu K.Reevesą šiemet galėsime išvysti (labiau išgirsti) kempiniuko plačiakelnio animaciniame filme „Kempiniuko filmas: bėganti kempinė“ (angl. „The SpongeBob Movie: Sponge on the Run“).

Atsižvelgiant į Keanu Reeveso tarsi kultą primenančius gerbėjus ir jo įspūdingą karjerą Holivude, akivaizdu, kodėl „Marvel“ nori, kad jis prisiimtų svarbų vaidmenį visiškai naują laikotarpį pradėsiančioje „Marvel“ kino visatoje.

Neseniai duotame interviu K.Feige atskleidė, kad kiekvieną kartą, kai yra kuriamas naujas projektas, jis tariasi su Keanu Reevesu norėdamas išsiaiškinti ar yra vaidmuo, kuris jam tiktų ir patiktų. Kol kas studija grįžo tuščiomis rankomis, tačiau jie tikrai stengiasi, kad aktorius atsidurtų jų pilotuojamame laive.

„Scanpix“/AP nuotr./Keanu Reevesas
„Scanpix“/AP nuotr./Keanu Reevesas

„Mes kalbamės su juo beveik ties kiekvienu filmu, kurį kuriame. Mes nuolat kalbamės su Keanu Reevesu... Aš nežinau kada ar išvis kada nors jis prisijungs prie „Marvel“ šeimos, bet mes labai stengiamės išsiaiškinti, kaip tai padaryti“, – teigia „Marvel“ prezidentas Kevinas Feige.

K.Feige ne veltui K.Reeveso prisijungimo procesą mėgsta palyginti su veiksmais, kurių prireikė įkalbinant aktorių Jake Gyllenhaalą, kadangi „Marvel“ net kelis kartus prašė pastarojo aktoriaus prisijungti prie jų komandos, kol galiausiai surado geriausiai aktoriui tinkantį, garsųjį piktadario iš „Žmogaus-voro“, Mysterio personažą.

Iš tiesų „Marvel“ siekė, kad J.Gyllenhaalas suvaidintų patį Pyterį Parkerį dar 2003 metais, taigi prireikė daugiau nei dešimtmečio, kad aktorius prisijungtų prie „Marvel“ šeimos 2019-ųjų metų filme „Žmogus-voras: toli nuo namų“.

Galima tik tikėtis, kad „Marvel“ artimiausiu metu pasirašys susitarimą su Keanu Reevesu, kol dar nevėlu, o kad laukimas neprailgtų ketvirtąjį „Marvel“ kino visatos etapą pradėsiantis filmas „Juodoji našle“ pasirodys kinuose jau gegužės 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius