Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keira Knightley ir Jude'as Law pretenduoja tapti geriausiais Europos kino aktoriais

Britų aktoriai Keira Knightley ir Jude'as Law yra nominuoti 2013-ųjų metų Europos kino apdovanojimams už vaidmenis juostoje „Ana Karenina“.
Keira Knightley ir Jude'as Law
Keira Knightley ir Jude'as Law / „Scanpix“ nuotr.

Pagrindinį vaidmenį joje atlikusi K.Knightley dėl šio prizo varžysis su Naomi Watts iš „Pragaro rojuje“ („The Impossible“), Veerle Baetens iš „Nutrūkusio rato“ („The Broken Circle Breakdown“), Barbara Sukowa iš „Hannah Arendt“ ir Luminita Gheorghiu iš „Vaiko pozos“ („Child's Pose“).

J.Law varžovai dėl geriausio aktoriaus titulo yra Johanas Heldenberghas, atlikęs vaidmenį juostoje „Nutrūkęs ratas“, Fabrice'as Luchini iš „Provokuojantys užrašai“ („In the House“), Toni Servillo – „Didis grožis“ („The Great Beauty“) ir Tomas Schillingas (Tomas Šilingas) – „Kinas po žvaigždėmis“ („Oh Boy“).

Apdovanojimui geriausio filmo kategorijoje nominuotos juostos: „Geriausias pasiūlymas“ („La Migliore Offerta“, „The Best Offer“), „Snieguolė“ („Blancanieves“), „Nutrūkęs ratas“, „Didis grožis“, „Kinas po žvaigždėmis“ ir „Adelės gyvenimas. I ir II skyrius“ („La Vie d’Adèle, chapitre 1&2“).

Berlyne gruodžio 7 dieną vyksiančioje apdovanojimų teikimo ceremonijoje kino veteranei Catherine Deneuve bus įteiktas prizas už viso gyvenimo aktorinius pasiekimus.

Prancūzų aktorė Catherine Deneuve „Ambiente“ parodoje
Prancūzų aktorė Catherine Deneuve

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius