-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausi apie garsenybes sklandę gandai: nuo apdrausto užpakaliuko iki užsišaldymo po mirties

Dažnai pamirštama, kad kino ekranuose ar ant scenos garbinamos užsienio pramogų pasaulio žvaigždės – tokie pat žmonės, kaip ir visi. Nuo garsenybių gal skiriamės tik tuo, jog apie jas visuomenėje pasklinda gerokai keistesni ir absurdiškesni gandai ir beveik visada jie pasirodo esantys neteisingi ar gerokai perdėti.
Davidas Beckhamas, Victoria Beckham, Jennifer Lopez ir Marilynas Mansonas
Davidas Beckhamas, Victoria Beckham, Jennifer Lopez ir Marilynas Mansonas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Apie žvaigždes sklindantys gandai, kaip rašo Thrillist.com, yra lyg „veidrodis, atspindintis, kokį elgesį visuomenė laiko nepriimtinu, kokios asmenybės labiausiai vertos būti paniekintos“. Pats metas paneigti kai kurias pačias keisčiausias apie užsienio garsenybes sklindančias pramanytas istorijas.

„Disney“ nužudė Lindsay Lohan dvynę

Aktorė Lindsay Lohan vaikystėje išgarsėjo suvaidinusi visai šeimai skirtoje komedijoje „Spąstai tėvams“. Juostoje ji įkūnyjo kūdikystėje išskirtas dvynes. Yra manančių, kad kartu su L.Lohan šiame filme vaidino jos sesuo, vardu Kelsey, kurią vėliau, paaiškėjus, kad Lindsay prieš kameras jaučiasi ir atrodo geriau nei tariama jos dvynė, kino kompanija „Disney“ nužudė.

Ne paslaptis, kad vėliau asmeniniame L.Lohan gyvenime susidūrė su įvairiomis problemomis, kurios, kaip teigia šios konspiracijos teorija tapusio gando skleidėjai, atsirado niekaip nesugebėjus atsikratyti atsakomybės dėl neva jos dvynės mirties.

Vida Press nuotr./Lindsay Lohan filme „Spąstai tėvams“ (1998 m.)
Vida Press nuotr./Lindsay Lohan filme „Spąstai tėvams“ (1998 m.)

Seksas ir miestas“ ketveriukė nekenčia viena kitos

Viena pagrindinių serialo ir filmų „Seksas ir miestas“ žvaigždžių Sarah Jessica Parker kadaise yra minėjusi, jog labiausiai ją įskaudinęs dalykas buvo paskleistas melas, kad aktorės tarpusavyje neva nesutaria - netgi viena kitos nekenčia. Nepaisant to, kad daugiau nei du dešimtmečius moterys kartu dalyvaudavo labdaros renginiuose, pokyliuose, drauge žengdavo raudonuoju premjerų kilimu, šio gando jos niekaip negali atsikratyt iki šiol.

Cameron Diaz veidą prausia tik vandeniu iš buteliukų

Šis gandas tikras tik iš dalies. Aktorė Cameron Diaz atskleidė, kad kai filmuojasi, veidą jai skirtoje gyvenamojoje automobilio priekaboje ji iš tiesų prausia tik į buteliukus supilstytu vandeniu, o ne tekančiu iš krano. Kad taip ji daro ir namie - mažai tikėtina.

Jennifer Lopez apdraudė savo užpakaliuką

Po to, kai bulvariniai laikraščiai išspausdino istoriją, jog dainininkė Jennifer Lopez savo sėdimąją apdraudė įspūdinga suma – net 27 mln. dolerių (maždaug 24,1 mln. eurų), visi tuo aklai patikėjo.

Šį absurdišką gandą J.Lopez paneigė televizijos laidoje. Nepaisant to, vis dar yra tikinčių šiuo klaidingu faktu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez

Bruce’ą Lee nužudė gaujos

Kung fu žvaigždė nuo cerebrinės edemos, sukeltos alergiją gydyti skirtų vaistų, mirė būdamas 32-ejų. Kai kurių teigimu, iš tiesų aktorius ir kovos menų ekspertas buvo nužudytas kinų grupuočių, dar žinomų kaip triados, narių, nenorėjusių, kad B.Lee vakarų pasauliui atskleistų visas karate paslaptis.

Davidas Beckhamas žmonai nupirko milijonų vertės sekso žaisliuką

Kai sportininko žmona laukėsi trečios poros atžalos, sklido kalbos, kad Davidas Beckhamas savo mylimajai nupirko platina padengtą ir deimantais puoštą vibratorių. Beckhamai šių gandų taip niekada ir nepaneigė, bet ir nepatvirtino. Tačiau tikimybė, kad tokiam pirkiniui futbolo žvaigždė švaistytų milijonus, labai maža.

Užšaldytas Walto Disney’aus kūnas užkastas kažkur Disneilende

Nors yra tai paneigiančių įrodymų, vis dar yra manančių, kad garsiojo Walto Disney’auskūnas po mirties buvo užšaldytas kriogeniniu būdu ir palaidotas po Pelenės pilimi Disneilende. Iš tiesų širdies smūgį patyręs animacijos genijumi vadinamas W.Disney’us buvo kremuotas.

„Scanpix“ nuotr./Waltas Disney'us
„Scanpix“ nuotr./Waltas Disney'us

Elvis Presley ir Tupacas – gyvi

Dėka fotografų mėgėjų dalijimosi nuotraukomis, kuriose įamžinti į Elvį Presley ir reperį Tupacą tik panašūs asmenys, šios istorijos niekaip nepraranda aktualumo. Internete skelbiama, kad 1996-aisiais nušautas Tupacas savo mirtį suvaidino ir dabar gyvena Kuboje.

Šonkaulių šalinimas

Itin jaunatviškai atrodanti 73-ejų atlikėja Cher, kalbama, gydytojų paprašė pašalinti keletą šonkaulių, kad atrodytų lieknesnė. Deja, figūrą moteris prisižiūri ne guldama ant plastinės chirurgijos specialisto stalo, o mankštindamasi ir sveikai maitindamasi.

Dalies šonkaulių neva neturi ir Marilynas Mansonas. Jis tokiai procedūrai, sklinda kalbos, ryžosi tam, kad galėtų pats sau atlikti oralinį. Nors tokia medicininė procedūra teoriškai yra įmanoma, įrodymų, kad ji kada nors buvo atlikta – nėra.

VIDEO: Cher Performs "Waterloo" LIVE On America's Got Talent! - America's Got Talent 2019

Pirmasis Beyonce nėštumas buvo netikras

Apie vieną garsiausių pasaulio dainininkų sklinda bene daugiausiai gandų, kurių vienas – pirmąją Beyonce ir Jay-Z atžalą iš tiesų pagimdė surogatinė motina. Dar stipriau šias kalbas pakurstė vaizdo įrašas, kuriame matosi, kaip interviu dalyvavusiai atlikėjai sėdant į fotelį susiraukšlėja jos pilvas. Taip nebūtų nutikę, jei, pasak tikinčių konspiracijos teorijomis, Beyonce pilvas būtų buvęs tikras. Iš tikrųjų susiraukšlėjo atlikėjos suknelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius