Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keista princo Harry maskuotė

Princas Harry užsimaukšlino rastafari stiliaus kepurę ir taip maskuodamasis mėgino neatpažintas pasirodyti viešumoje.
Princas Harry
Princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Telegraph.co.uk, princas net sugalvojo antrąjį aš, kurį pavadino Winstonu. Taip karališkosios šeimos atstovas prisistato nenorėdamas išduoti savo tapatybės.

Tiesa, kaip pabrėžia žurnalistai, tokią galvos puošmeną galima vertinti dviprasmiškai. Princas Harry jau ne sykį sulaukė kritikos dėl netinkamai pasirinktos aprangos ar santykių su kitataučiais. Prieš ketverius metus jam smarkiai kliuvo už tai, kad į vakarėlį atėjo pasipuošęs nacio uniforma, o šių metų sausį Harry sukėlė skandalą, pavadindamas kolegą iš armijos „paki“ – tai sutrumpinta žodžio pakistanietis forma, tačiau laikoma niekinančia.

Pastarąjį sykį „Winstono“ aprangą princas vilkėjo savaitgalį. Tačiau, pasak Harry draugų, jis dažnai eidamas į klubą ar kitą viešą vietą nenori išsiduoti, kas esąs. „Kai apsauginiai pasiūlė jam maskuotis, kad galėtų laisviau gyventi, niekam net į galvą nešovė, kad jis gali virsti rastamanu, – juokavo princui artimas šaltinis. – Jis yra tikras pokštininkas, tačiau tokia apranga nenori nieko įžeisti. Jo, apsirengusio Winstonu, beveik niekas neatpažįsta.“

Pasak šaltinio iš karališkosios šeimos, dauguma šeimos atstovų maskuojasi eidami į viešumą, galbūt tik ne tokiais įmantriais personažais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius