Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keithas Urbanas vestuvių metinių proga žmonai Nicole Kidman skyrė dainą

Kantri muzikos žvaigždė Keithas Urbanas žmonai Nicole Kidman per trečiadienio koncertą įteikė geriausią vestuvių metinių dovaną – skyrė jai savo parašytą dainą apie jų santykius.
Nicole Kidman ir Keithas Urbanas
Nicole Kidman ir Keithas Urbanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicole Kidman

Atlikėjas per koncertą Melburne atkreipė dėmesį į žmoną, kurią vedė prieš aštuonerius metus ir kuri sėdėjo tarp žiūrovų.

Vienam gerbėjui sušukus „Laimingų metinių!“, Keithas Urbanas pasakė: „Jos – šįvakar. Mano žmona ir aš šįvakar švenčiame aštuntąsias savo santuokos metines. Ir ji šįvakar yra čia“.

Tada jis prisiminė akimirką prieš jų vestuves, kuri įkvėpė dainą „Once in a Lifetime“.

VIDEO: Žmonai Nicole Kidman skirta Keitho Urbano daina „Once in a Lifetime“

„Tai tikra istorija. Nic ir aš buvome ką tik susižadėję 2005 metų rugsėjį. Ir mes planavome savo vestuves, kurios turėjo įvykti čia, Australijoje, birželio mėnesį“, – sakė dainininkas.

„Likus maždaug porai mėnesių iki mūsų vestuvių, buvome savo viešbutyje ir kalbėjomės apie ateitį, ir aš galėčiau pasakyti, kad Nic pradėjo labai nervintis nuo minties, kad ištekės už manęs. Žinot, tai didelis dalykas. Susituokti yra didelis dalykas. Tam reikia didžiulio pasitikėjimo ir tikėjimo“, – sakė jis.

Dainininkas sakė patikinęs Nicole Kidman, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už Tomo Cruise'o, kad bus „jos žmogus, amžinai“, ir vylėsi, kad yra vienas būdas parodyti jai, jog jis niekada jos nepaliks.

Kitą dieną po to jų pokalbio Keithas Urbanas nuvažiavo į studiją ir parašė „Once in a Lifetime“, kurią trečiadienį ir padainavo gerbėjams ir žmonai.

„Ji vadinasi „Once in a Lifetime“. Aštuoneri metai, mergyte, tai šįvakar – tau, mano meile; aš taip tave myliu“, – pasakė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman ir Keithas Urbanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman ir Keithas Urbanas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius