Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelly Osbourne išvadino Christiną Aguilerą stora kale

Britų televizijos laidų vedėja ir garsiojo muzikanto Ozzy Osbourne‘o duktė Kelly Osbourne parodė, kad mėgsta kerštauti. 26-erių mergina nesidrovėdama pareiškė, kad ilgametė jos priešė, dainininkė Christina Aguilera yra „stora kalė“.
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmuodamasi E! kanalo laidai „Mados policija“ K.Osbourne buvo paprašyta pakomentuoti 30-metės atlikėjos nuotrauką, kurioje ji vilki juodą suknelę. „Galbūt ji tiesiog virsta stora kale, kuria būti jai lemta nuo gimimo... Nežinau, ji su manimi buvo bjauri“, – prisipažino šviesiaplaukė. Tačiau tuo K.Osbourne tirada nesibaigė. „Ji mane vadino stora tiek metų. Tad žinote ką, Christina, eik velniop, tu irgi stora!“ – kritika svaidėsi ji.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Christina Aguilera
Christina Aguilera

Beje, K.Osbourne buvo ne vienintelė kritikavusi Ch.Aguileros figūrą laidos metu, tačiau kiti pasirinko švelnesnius žodžius. Dainininkės formos gerokai suapvalėjo po sūnaus Maxo gimimo 2008-aisiais.

K.Osbourne ir Ch.Aguilera vaidijasi jau seniai – jos buvo susiginčyjusios per 2003-iaisiais Škotijoje vykusius MTV Europos muzikos apdovanojimus. Po renginio dainininkė nepraleido progos pasityčioti iš Ozzy Osbourne‘o dukters.

„O viešpatie, nežinojau, kad dar nesibaigė Helovinas“, – šmaikštavo ji, komentuodama Kelly aprangą. Kol kas Ch.Aguilera niekaip neatsakė į britės repliką apie jos svorį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius