-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kelly Osbourne su mylimuoju Sidu Wilsonu laukiasi pirmagimio: „Esu pakerėta“

Aktorė, mados dizainerė, modelis bei dainininkė Kelly Osbourne paskelbė džiugią žinią – ji taps mama. Žvaigždei ir jos mylimajam Sidui Wilsonui tai bus pirmasis jų bendras kūdikis.
Kelly Osbourne ir Sidas Wilsonas
Kelly Osbourne ir Sidas Wilsonas / Instagram nuotr.

37-erių metų įžymybė paskelbė, kad laukiasi pirmojo kūdikio su savo vaikinu, „Slipknot“ rokeriu Sidu Wilsonu. Ketvirtadienį „Instagram“ tinkle ji pasidalijo nėštumo žinia kartu su asmenuke, kurioje užfiksuota laikanti ultragarso nuotrauką.

„Žinau, kad pastaruosius kelis mėnesius buvau labai tyli, todėl pamaniau, kad pasidalysiu su jumis visais, kodėl... Esu be galo laiminga galėdama pranešti, kad būsiu mama“, – rašė ji. „Sakyti, kad esu laiminga, yra ne visai tikslu. Aš esu ekstazėje!“

„People“ šaltinis nurodo, kad būsimieji tėvai yra pažįstami nuo 1999 m., kai susipažino koncertuodami festivalyje „Ozzfest", tačiau jų santykiai tik neseniai tapo romantiški.

„Jie išliko draugais nuo pirmojo susitikimo", – teigė šaltinis. „Jie labai laimingi kartu."

Šiemet švęsdama Valentino dieną, K.Osbourne pavadino S.Wilsoną savo „geriausiu sielos draugu", pridurdama: „Aš taip tave myliu".

Praėjusiais metais Osbourne atviravo, kad nori turėti vaikų, bet sakė, kad jos kova su narkotikų priklausomybe „atėmė" iš jos gyvenimo patirtį.

„Jaučiuosi labai atsilikusi", – prisipažino Kelly 2021 m. laidoje „Red Table Talk". „Būdama moteris, norėčiau jau būti ištekėjusi ir turėti vaikų. Mano brolis turi tris dukras, ir aš jau būčiau norėjusi turėti vaikų, bet kol kas man tai nebuvo lemta."

„Būčiau buvusi visai ne motina", – tuomet pridūrė ji. „Nes buvau ta pamišusi narkomanė, kuri sakydavo: „O taip, kai pastosiu, nustosiu vartoti narkotikus, nes privalau. Tai beprotiška, kad kada nors būčiau apie tai pagalvojusi."

Po beveik ketverių metų blaivybės, 2021 m. balandį K.Osbourne atskleidė, kad vėl pradėjo vartoti alkoholį.

„Man šiek tiek sunku apie tai kalbėti, bet visada jums žadėjau, kad visada būsiu sąžininga su jumis apie tai, kur esu ir kas vyksta mano sveikimo kelyje", – tuomet ji sakė savo „Instagram". „Aš atsinaujinau. Nesididžiuoju tuo, bet grįžau į teisingą kelią".

Iš Jungtinės Karalystės kilusi moteris pridūrė, kad tai „iš tiesų yra tik viena diena".

Nuo to laiko ji atvirai pasakoja apie savo pastarąją blaivybės kelionę. Spalį švęsdama 37-ąjį gimtadienį Osbourne pasidalijo, kad taip pat pasiekė penkis blaivybės mėnesius.

„Šiandien yra mano 37-asis gimtadienis ir aš jau 5 mėnesius esu blaivi!!! Esu kupina tokio didelio dėkingumo, kad tai beveik pribloškia!", – teigė K.Osbourne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius