Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas parodė pasauliui mažąjį sosto įpėdinį

Antradienio vakarą, 21.13 val., pasaulis pagaliau išvydo tėvais tapusius Kembridžo hercogienę Catherine (31) ir princą Williamą (31) kartu su mažuoju sosto įpėdiniu. Karališkoji pora su pirmadienį gimusiu sūnumi paliko St. Mary's ligoninę.
Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas su sūnumi
Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas su sūnumi / „Scanpix“ nuotr.

Laimingi tėvai iš ligoninės išvyko ne paslapčiomis, o išeidami per pagrindinį išėjimą, prie kurio jau nuo liepos pradžios budi daugybė žiniasklaidos atstovų iš viso pasaulio.

Besišypsanti, žydros spalvos suknele pasipuošusi Catherine ir melsvo atspalvio marškiniais vilkintis Williamas maloniai pozavo fotografams. Iš pradžių sūnų rankose laikė vos prieš parą jį pagimdžiusi mama, vėliau berniuką hercogienė atsargiai perdavė tėčiui.

Dar šiek tiek pastovėję ant ligoninės laiptų ir atidavę duoklę fotografams Catherine ir Williamas atsakė į kelis žurnalistų klausimus. Šmaikščiai paklaustas, ar sūnus turi daug plaukų, Williamas nusijuokė: „Ačiū, Dievui, kad jis paveldėjo ne mano plaukus, todėl jų turi daugiau nei šiuo metu aš“.

Į klausimą, ar jau pakeitė pirmąsias sūnaus sauskelnes, princas Williamas atsakė teigiamai.

Princas Williamas juokavo, kad sūnus turi „gerus plaučius“, suprask, verkia ne patyliukais, ir patvirtino, kad vis dar nėra apsispręsta dėl mažojo princo vardo – jis dar yra renkamas.

Princas Williamas kalbėdamas su žurnalistais teigė, kad sūnaus gimimas buvo labai emocionalus ir ypatingas asmeninis išgyvenimas.

Karališkoji pora atsakiusi į klausimus trumpam grįžo į ligoninės vidų, kur paguldė mažylį į specialią, automobiliui skirtą kėdutę. Vėliau visi trys sėdo į automobilį „Range Rover“, Catherine su mažyliu įsitaisė ant galinės automobilio sėdynės, princas Williamas – prie vairo.

Naujai iškepti tėveliai iš ligoninės nuvyko į Kensingtono rūmus, kur jų laukė atvykusi Catherine sesuo Pippa su savo vaikinu.

VIDEO: Karališkoji pora palieka St. Mary's ligoninę.

Antradienio vakarą savo pirmąjį anūką ligoninėje dar spėjo aplankyti Catherine tėvai Middletonai ir princas Charlesas su žmona Camilla.

Sūnumi dviese džiaugėsi keletą valandų

Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis gimė pirmadienį, liepos 22-ąją, 16.24 val. vietos laiku. Keletą valandų pirmą kartą tėvais tapę princas Williamas ir Catherine sūnumi norėjo pasidžiaugti tik dviese. Po to apie kūdikio gimimą buvo informuota karalienė Elizabeth II ir kiti giminaičiai, ir tik po keturių valandų oficialiai pranešta, kad Willamui ir Catherine gimė sūnus.

Hercogienei Catherine sąrėmiai prasidėjo ankstų pirmadienio rytą, į ligoninę savo automobiliu ją nuvežė Williamas. Visą laiką šalia žmonos buvęs Williamas dalyvavo ir gimstant jųdviejų sūnui.

Sosto įpėdinis pasaulį išvydo toje pačioje privačioje St. Mary's ligoninėje, kur 1982 metais gimė ir princas Williamas.

Mažasis monarchas yra trečias eilėje į sostą – po senelio princo Charleso ir tėčio. Mažylis savo dėdę princą Harry nustūmė į ketvirtąją vietą eilėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius