Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kembridžo hercogienės pusseserė Katrina Darling pozavo „Playboy“

Britų karališkosios šeimos laukia dar vienas nesmagus skandalas – princo Williamo žmonos Catherine pusseserė nuoga pozavo žurnalui „Playboy“.
Katrina Darling
Katrina Darling / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Burleskos atlikėja Katrina Darling, kuri yra Kembridžo hercogienės antros eilės pusseserė, papuoš „Playboy“ rugsėjo mėnesio viršelį – vilkėdama nieko daugiau, tik kuklaus dydžio juodų nėrinių apatinius.

Tuo tarpu aštuoniuose vidiniuose žurnalo puslapiuose ji nuo žiūrovų neslepia nieko.

Atlikdama vieną savo numerį, Katrina su nedidele karūna ant galvos nusimeta raudoną korsetą ir britų vėliavos rašto sijoną, pademonstruodama raudonus spenelių kutus. Kalbėdama apie tą „specialų privatų šokį“, kurį rengiasi atlikti tinklalapiui Playboy.com, ji sakė: „Kuo daugiau įsitraukia auditorija, tuo labiau įsitraukiu aš“.

Huffingtonpost.com/Katrina Darling
„Playboy“ viršelis/ Katrina Darling

Kaip pranešama, hercogienės pusseserė, kuri tik prieš pat praėjusiais metais įvykusias Catherine vestuves sužinojo, kad yra susijusi su karališkąja šeima, už šį striptizo seansą susižėrė šešiaženklę sumą.

„Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris taip pat paskelbė šias naujienas „Twitter“. „Katrina Darling, britų karališkojo asmens Kate Middleton antros eilės pusseserė, kelia sensaciją „Playboy“ rugsėjo numeryje“, – parašė jis.

22 metų Katrina, pagarsėjusi prieš K.Middleton ir princo Williamo vestuves, kai buvo atskleista jos giminystė su karališkąja nuotaka, metė darbą banke ir atsidėjo vien burleskos šokėjos karjerai.

Kembridžo hercogienės prosenelis Thomas Harrisonas buvo Katrinos senelės brolis. Burleskos šokėja netruko pasinaudoti paaiškėjusiais ryšiais su karališkąja šeima ir apsiskelbė „artimiausia karališkosios šeimos sąsaja su švelnia pornografija“.

Ji pasipelnė ir iš karalienės Elizabeth II valdymo Deimantinio jubiliejaus – sukūrė burleskos šokį pavadinimu „God Save the Queen“ („Dieve, saugok karalienę“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius