Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kendall Jenner ant raudono kilimo pastūmusi apsaugininką sulaukė kritikos ir pasmerkimo

Garsiojo Kardashianų ir Jennerių klano atstovė, supermodelis Kendall Jenner (22) dėl gero kadro pasiryžusi viskam. Net jei iš kelio teks traukti aplinkinius. Vis dėlto už incidentą ant raudonojo kilimo ji sulaukė daug skaudžių žodžių.
Kendall Jenner puotos metu nustūmė apsaugos darbuotoją
Kendall Jenner puotos metu nustūmė apsaugos darbuotoją / „Youtube“ ir Scanpix nuotr.

Pirmadienio vakarą vykęs kasmetinis „Met Gala“ pokylis – vienas svarbiausių mados renginių metuose, į kurį trokšta patekti visos madai neabejingos garsenybės. O jei jau sulaukei renginio organizatorės Annos Wintour pakvietimo, neabejotinai sieki ir kuo gražiau įsiamžinti.

Supermodelis irgi stengėsi, kad niekas nesugadintų jos nuotraukos ant raudonojo kilimo. Tad pozuodama būriui fotografų ji stumtelėjo prie jos artėjusį apsaugos darbuotoją, o toks poelgis nepraslydo pro akis internautams.

VIDEO: Kendall Jenner pushes security guard out of the way at Met Gala

Internete netrukus pasipylė pasipiktinusių komentatorių įrašai, jie pabrėžė, kad toks garsenybės elgesys tiesiog nedovanotinas.

„Ką ji sau galvoja“, „Tai yra baisiausias poelgis, kurį mačiau ant raudono kilimo“, „Jei esi garsus, nereiškia, kad gali niekinti kitus“, – peikė internautai Kendall.

Socialinių tinklų nuotr. /Kendall Jenner poelgis sulaukė internautų kritikos
Socialinių tinklų nuotr. /Kendall Jenner poelgis sulaukė internautų kritikos

Nemažai apkalbų sulaukė ir Kendall Jenner pasirinktas aprangos stilius. Kasmet į „Met Gala“ puotą atvykstančios pasaulinio lygio garsenybės stebina ekstravagantiškais, avangardiškais ar net futuristiniais įvaizdžiais.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner

Lakios fantazijos pareikalavo ir šiųmetė tema – „Dieviškieji kūnai: mada ir katalikiška vaizduotė“. Visgi, internautų teigimu, Kendall Jenner prašovė pro šalį.

Pasipylė kritika, jog baltą, vientisą kelnių ir pečius atidengiančio viršaus derinį vilkėjęs supermodelis nublanko prieš kitus svečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius