Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kendall Jenner vis dar nepasiruošusi turėti vaikų: raginama užšaldyti kiaušinėlius

Verslininkė, realybės šou žvaigždė Kris Jenner nori dar vieno anūko, tad primygtinai pasiūlė dukrai Kendall Jenner susilaukti vaikų. Tačiau ši atrėžė, kad dar nėra pasiruošusi, nes mėgaujasi savo gyvenimu. Tiesa, iš gydytojų ji sulaukė raginimų užsišaldyti savo kiaušinėlius, tą anksčiau padarė tiek Kim Kardashian, tiek Khloe Kardashian.
Kendall Jenner
Kendall Jenner / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

„The Kardashians“ epizode Kendall Jenner aplankė savo mamą Kris Jenner. Po to, kai Kris išsiaiškino kai kuriuos dalykinius reikalus, ji ėmė klausinėti Kendall, kada ji susilauks vaiko. Dukra iškart pasijuto nepatogiai, nes šis pokalbis buvo inicijuotas prieš kamerą, rašo dailymail.co.uk.

„Tu man vis kartoji – tu netapsi jaunesnė. Bet žinai ką, mama? Tai mano gyvenimas, – sakė Kendall. – Nežinau, ar jau esu pasiruošusi.“

„Scanpix“ nuotr./Kris Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kris Jenner

Išpažinties metu Kendall, kuriai epizodo filmavimo metu buvo ką tik sukakę 26-eri, papasakojo, kodėl dar nėra pasiruošusi vaikams.

„Dar daug ką turiu išsiaiškinti, kol galėsiu priimti vaiką į savo gyvenimą, – paaiškino ji. – Aš vis dar tiesiog mėgaujuosi savo pačios gyvenimu ir dabar man viskas gerai.“

Supermodelis jau dvejus metus susitikinėja su savo vaikinu Devinu Bookeriu, o Kris nepasirengusi atsisakyti galimybės sulaukti dar vieno Jenner kūdikio. Ji net paskambino šeimos gydytojui, kad sužinotų, ką šis apie tai pasakys.

„Jei Kendall turi partnerį ir jie nėra susituokę, paprastai rekomenduoju bent jau kiaušialąsčių šaldymo ciklą, – prisipažino kalbintas gydytojas. – Tai būtų geras laikas užšaldyti kiaušinėlius. Kuo jaunesnė, tuo lengvesnė operacija.“

„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner

Tuo metu Kendall baigė pokalbį ir išėjo iš kambario, kai mama sušuko: „Vienbalsiai! Mes turėsime kūdikį!“ Šį sezoną laidoje taip pat dalyvavo vyresnioji Kendall sesuo Kourtney Kardashian, kuri kartu su Travisu Barkeriu išgyveno dirbtinio apvaisinimo procesą. Tiek Kim Kardashian, tiek Khloe Kardashian anksčiau taip pat yra užšaldžiusios savo kiaušinėlius.

Kendall yra vienintelė iš savo brolių ir seserų, kuri neturi vaiko. Kourtney turi tris vaikus su savo buvusiuoju Scottu Disicku, o Kim – keturis su Kanye Westu. Khloe yra vieno vaiko mama, besidalijanti dukros globa su buvusiuoju Tristanu Thompsonu. Tuo metu Robas Kardashianas turi vieną dukrą su buvusia mylimąja Blac Chyna, o Kylie Jenner – dvi atžalas su partneriu Travisu Scottu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius