-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kenijoje moteris savo naujagimius dvynius pavadino Baracku Obama ir Mittu Romney

Pasaulyje egzistuoja pačių keisčiausių vardų. Štai kažkur Peru gyvena Džeimsas Bondas, Urugvajuje – Emailas Suarezas, Amerikoje – Lordas Voldemortas, Didžiojoje Britanijoje – Haris Poteris. O išaušus rytui po JAV vykusių prezidento rinkimų Kenijoje pasaulį išvydo dvyniai – Barackas Obama ir Mittas Romney. Ne, tai nėra pokštas, mat moteris susilaukusi sūnų jiems davė būtent tokius vardus. 2012 metais įvykusus JAV rinkimus ji norinti prisiminti visą gyvenimą
Millicent Owuor savo sūnelius pavadino Baracku ir Mittu
Millicent Owuor savo sūnelius pavadino Baracku ir Mittu / Reuters/Scanpix nuotr.

20-metė Millicent Owuor, vietinės spaudos paklausta, kodėl savo vaikams davė tokius vardus, buvo lakoniška ir tikino, kad 2012 metais įvykusus JAV rinkimus ji norinti prisiminti visą gyvenimą. Dvynių ir jų mamos nuotrauką pamatysite spustelėję čia.

Pasirodo, ligoninė, kurioje gimė dvyniai, yra šalimais Kogelo kaimelio. Taip, to paties kaimelio, kuriame palaidotas antrą kartą iš eilės išrinkto prezidento Baracko Obamos tėvas bei gyvena keletas labai tolimų JAV prezidento giminaičių. Tad nieko nuostabaus, jog šis Afrikos kampelis tiek 2008-aisiais, tiek ir praėjusią savaitę buvo purtomas JAV rinkimų karštinės, o vietiniai iki pat paskutinės akimirkos – kol buvo suskaičiuoti visi balsai – lipte prilipo prie televizoriaus ekranų.

Tiesa, dar prieš rinkimus vietinis šamanas iš kriauklelių ir gyvūnų kaulelių išpranašavo nenuginčijamą B.Obamos pergalę, kuri Kogelo miestelyje buvo švenčiama rengiant paradą, rašo portalas Metro.co.uk.

O kalbant apie keistus vardus, paminėtus įžangoje, jie tikrai nėra prasimanymas. Norėdami sužinoti dar daugiau keistų vardų – nieko nelaukdami spauskite čia.

AFP/Scanpix nuotr./Mittas Romney ir Barackas Obama
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mittas Romney ir Barackas Obama

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius