Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kilus suirutei karališkojoje šeimoje, Meghan Markle su ja tvarkytis paliko vyrą: pati grįžo į Kanadą

Sasekso kunigaikščiams pranešus apie planus atsisakyti aukšto rango titulų ir tapti „labiau finansiškai nepriklausomais“, kaip keletas šaltinių patvirtino „People“, Meghan Markle viena grįžo į Šiaurės Ameriką. Tuo metu princas Harry liko Anglijoje, kur dalyvauja įtemptose šeimos diskusijose dėl šio pasaulį šokiravusio jo ir sutuoktinės sprendimo.
Sasekso hercogai
Sasekso hercogai / Vida Press nuotr.

Teigiama, kad M.Markle grįžo į Kanadą, kur liko jos aštuonių mėnesių amžiaus sūnus Archie. Kol berniuko tėvai kelias dienas viešėjo Londone, mažylį už Atlanto prižiūrėjo auklė.

„Instagram“ nuotr./Princas Harry su sūnumi Archie
„Instagram“ nuotr./Princas Harry su sūnumi Archie

Pasak „Evening Standard“, apie planus laiką leisti tarp Šiaurės Amerikos ir Jungtinės Karalystės princas Harry ir M.Markle viešai pranešė nepaisant to, jog tiek karalienė Elizabeth II, tiek princas Charlesas įspėjo neskubėti to daryti.

Dar prieš Kalėdas Harry kalbėjosi su tėvu apie apsigyvenimą Šiaurės Amerikoje, tačiau jokie galutiniai sprendimai nebuvo priimti – reikėjo parengti smulkų planą. Dar kartą į princą Charlesą Sasekso hercogas kreipėsi sausio pradžioje, įteikdamas jam pasiūlymo juodraštį, bet ir šis nebuvo patvirtintas, mat reikėjo daugiau laiko detalių, tokių kaip finansavimas, aptarimui.

Pasak leidinio, iš Kanados grįžęs princas Harry prašė susitikti su karaliene Elizabeth II. Ji paaiškino, kad visus su Harry ir jo šeima susijusius reikalus tvarkyti turėtų jo tėvas princas Charlesas. Prieš karalienės ir Harry pokalbį nutraukiant rūmų darbuotojams, monarchė leido aiškiai suprasti, kad joks viešas pareiškimas anksčiau laiko apie Sasekso hercogų ateities planus neturėtų būti padarytas.

Vyriausios britų karališkosios šeimos atstovės pora nepaklausė. Praėjus vos kelioms valandoms po to, karalienė Elizabeth II oficialiame pranešime teigė, kad diskusijos šiuo klausimas yra labai ankstyvoje stadijoje ir jokie galutiniai sprendimai nėra priimti.

Netrukus po to, kai oficialioje Sasekso hercogų instagramo paskyroje jie pranešė apie sprendimą eiti kitu keliu, palaikymą porai ėmė reikšti garsios užsienio žvaigždės. Aktorė Bette Midler tviteryje rašė: „Kokia liūdna istorija. Jie medžiojo ir tyčiojosi iš jos tol, kol nebebuvo įmanoma likti, visai kaip su Diana. Jie niekada nepasimokys, kol tai nekirs jiems per pinigines.“

Artimos bičiulės nepamiršo ir kanadietė stilistė Jessica Mulroney. Ji palaikymą išreiškė pasidalydama amerikiečių filmų kūrėjos Ginos Carey citata: „Stipri moteris iššūkiui žiūri tiesiai į akis ir dar mirkteli“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius