Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kim Kardashian akių šešėlius reklamuoja savo stiliumi – nuoga

Kim Kardashian geriau nei bet kas žino, kaip parduoti norimą produktą – kol nuogumas dar veikia, tol realybės šou žvaigždė ir naudoją šią kortą. Net jei parduoti reikia... akių vokų šešėlius.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / KKWBEAUTY/David LaChapelle nuotr.

Šią savaitę Kim Kardashian pristatė naujus savo kosmetikos kompanijos KKWBEAUTY produktus – septynių atspalvių akių vokų šešėlius.

Tačiau reklaminėse nuotraukose visų žvilgsniai neabejotinai pirmiausiai krypsta ne į ryškiai padažytas žvaigždės akis: priešais Davido LaChapelle objektyvą Kim Kardashian pozavo nuogut nuogutėlė.

Kituose fotosesijos kadruose šalia Kim Kardashian – ir nuogi vyrai. Štai vienas jų laiko didelį veidrodį, kuriame atsispindi Kim atvaizdas (toje nuotraukoje ji pati – apsirengusi), o kitas atsistojęs jai už nugaros rankomis pridengia nuogas krūtis.

Be jokios abejonės, šios nuotraukos sulaukė daug dėmesio iš dorovės sergėtojų – šie bandė apeliuoti į žvaigždės sąžinę ir priminti jai, kad ji yra ištekėjusi trijų vaikų motina.

Tačiau šeiminis statusas niekada nebuvo priežastis, trukdanti Kim Kardashian apsinuoginti, ir kol šunys loja, karavanas toliau eina ir eis...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius