-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian į realybės šou įtraukė ir mylimąjį, jam teko pirštis prieš kameras

Moteriška figūra garsėjanti realybės šou žvaigždė Kim Kardashian nutarė net pačiomis intymiausiomis gyvenimo akimirkomis pasidalinti su visu pasauliu. Jos mylimajam Krisui Humphriesui, kuris yra NBA Naujojo Džersio krepšinio komandos „Nets“ žaidėjas, teko pirštis mylimajai prieš televizijos kameras.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šios akimirkos tapo vienos iš šeštojo šou „Keeping Up with the Kardashians“ sezono serijų dalimi. „Jis buvo toks natūralus, – People.com sužadėtinį gyrė 30-metė K.Kardashian. – Nemanau, kad jis planavo santykius, kuomet aplink sukiosis kameros, bet jam puikiai sekasi.“

Naujausias Kardashianų šeimos šou sezonas buvo pradėtas filmuoti kovą, vos porą mėnesių po to, kai K.Kardashian pradėjo susitikinėti su K.Humphriesu. Prieš mėnesį buvo paskelbta, kad pora susižadėjo. „Didžiąją filmavimų dalį Krisas buvo Niujorke, kur žaidė krepšinį, tad tikrai pamatysite, kaip keliaudavau iš vienos JAV pakrantės į kitą, kad tik mūsų santykiai pavyktų“, – sakė K.Kardashian.

Pasak jos, serialo žiūrovai sužinos itin daug dalykų apie jos šeimą. „Pajusite, kad žinote kur kas daugiau apie mus, apie mūsų santykius, kaip mes tapome tokie artimi ir kaip viskas yra iš tiesų“, – tvirtino moteris. K.Kardashian teigimu, pirmiausia ji norėjo įsitikinti, kad K.Humphriesas jai tinkamas ir tik po to statyti jį prieš kameras. „Gerus porą mėnesių skyrėme tik sau, kad įsitikintume, kad mūsų santykiai tvirti“, – pasakojo ji.

VIDEO: Keeping Up With The Kardashians 6 :60 Promo | Promo Clip | On Air With Ryan Seacrest

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius