Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian į vestuves žada sukviesti būrį žvaigždžių

Seksualioji Kim Kardashian vestuves su krepšininku Krisu Humphriesu ketina paversti tikru metų įvykiu. Kaip pavyko išsiaiškinti Radaronline.com, žiniasklaidos dėmesį mėgstanti moteris į savo šventę išsiuntė kvietimus daugybei ryškiausių garsenybių.
Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas 2011-ųjų rugpjūtį
Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas / „Scanpix“ nuotr.

„Žinau, kad Jennifer Lopez ir Justinas Bieberis yra pakviesti. Kvietimą gavo ir Selena Gomez, tačiau tądien ji turi pasirodymą Naujajame Džersyje, tad negali atvykti“, – žurnalistams sakė šaltinis. Pakviestųjų gretose ir muzikos pasaulio superžvaigždės – reperis Kanye Westas, taip pat Jay-Z su žmona Beyonce. „Atvykti turėtų ir Willas Smithas su žmona Jada ir, žinoma, radijo laidų vedėjas Ryanas Seacrestas bei seksualioji Eva Longoria“, – vardijo šaltinis. Anot jo, K.Kardashian ir K.Humprieso vestuvės bus išties „didžiulės ir prabangios“. „Kitaip Kim nė negalėtų!“ – Radaronline.com sakė asmuo iš moters aplinkos.

Ištaiginga ceremonija ir vestuvių šventė vyks rugpjūčio 20-ąją, Montecito, Kalifornijoje.

Anksčiau jau buvo atskleista ir didžioji K.Kardashian suknelės paslaptis – jos kūrėja. Ja buvo pasirinkta garsioji Vera Wang, pasiuvusi ne tik daugybę vestuvinių suknelių garsioms moterims, bet ir artimai bendraujanti su Kardashianų šeima. „Tai nuostabu! Net gniaužia kvapą, kad rengsiu Kim jos vestuvėms. Esame ne kartą kalbėjusios apie svajonių suknelę. Kaip jos šeimos draugė linkiu porai kuo didžiausios laimės“, – išskirtinai Eonline.com sakė pati V.Wang.

Beje, šią savaitę, spaudoje ir internete pasirodė naujosios K.Kardashian nuotraukos, sukurtos unikaliam produktui – 3D žurnalui. Siūlome pažiūrėti, kaip vyko jo fotosesija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius