Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian ir Kanye Westas susižadėjo?

Reperis Kanye Westas ir jo mylimoji Kim Kardashian santykiai trunka mažiau nei metus, tačiau Kim jau buvo pastėbta mūvinti balto aukso žiedą su įspūdingu briliantu. Šis papuošalas davė peno kalboms, kad pora susižadėjo.
Kanye Westas ir Kim Kardashian Kanų kino festivalyje
Kanye Westas ir Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Nors Kanye Westas anksčiau garsėjo Kazanovos elgesiu, atrodo, jog Kim tikrai užkariavo jo širdį. Reperis negaili nei laiko, nei dėmesio, nei pinigų savo mylimajai. Praėjusią savaitę Kanye iškėlė Kim ištaigingą gimtadienio puotą Romoje. Pora vaikščiojo Italijos sostinės gatvelėmis, vakarieniavo prie žvakių šviesos ir meiliai bendravo.

Dailymail.co.uk praneša, kad ant Kim Kardashian pastebėtas žiedas gali būti sužadėtuvių žiedas arba tiesiog gimtadienio dovana. Tačiau juvelyrai tikina, kad didžiuliu briliantu inkrustuotas papuošalas tikrai primena sužadėtuvių žiedą.

Kim Kardashian ranką puošiantį žiedą galite pamatyti čia.

Okmagazine.com praneša, kad Kanye ir Kim jau dėlioja būsimų vestuvių sąmatą. O ji bus nemaža – apie 20milijonų JAV dolerių. „Kim nori prabangių ir ekstravagantiškų vestuvių“, – pasakojo šaltinis. Apie pusę milijono dolerių pora atseikės vestuvių puotos planuotojams, keletą milijonų trims vestuvinių suknelių komplektams ir apie 8,5 milijonus dolerių vestuviniams papuošalams. Tiesa, kol kas Kim ir Kanye nesutaria dėl to, kad turėtų dainuoti ir linksminti svečius puotos metu. Kim mėgstamiausia dainininkė yra Celine Dion, o Kanye pasisako už Beyonce.

Įvairių realybės šou žvaigždė Kim Kardashian vestuves yra kėlusi du kartus. Pirmą kartą ji tekėjo už muzikos prodiuserio Damono Thomaso, su kuriuo santuokoje išgyveno ketverius metus. Antrą kartą moteris tekėjo už krepšininko Kriso Humphrieso. Jų santuoka tetruko 72 dienas. Tiesa, kol kas jie dar nėra oficialiai išsiskyrę. Tad jeigu Kim ketina tekėti už Kanye Westo, jai teks skubinti savo ir Kriso Humphrieso skyrybų reikalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius