Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian ir Kanye Westas vieni skrido privačiu boingu: išvadinti „neatsakingais švaistūnais“

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir Kanye Westas supykdė internautus, kai į Japoniją garsenybių pora skrido privačiu boingu – keleiviniu lėktuvu, ir dar tuo puikavosi socialiniuose tinkluose. Toks poros žingsnis daugelio buvo pavadintas „neatsakingu“ ir „švaistūnišku“.
Kim Kardashian ir Kanye Westas į Japoniją skrido privačiu boingu
Kim Kardashian ir Kanye Westas į Japoniją skrido privačiu boingu / 15min montažas / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Kad garsenybės gali sau leisti skraidyti privačiais lėktuvais, niekam ne naujiena, tačiau dažniausiai tai būna ganėtinai nedideli lėktuvai. Na o Kim su Kanye nusprendė, kad to jiems per maža – kelionei į Japoniją išsinuomojo visą keleivinį lėktuvą, talpinantį net 660 žmonių!

Toks ekstravagantiškas keliavimo būdas papiktino ne vieną – skristi vos keliems žmonėms tokiu didžiuliu ir praktiškai tuščiu lėktuvu yra ne tik kad švaistūniška ir pagyrūniška, bet ir labai žalinga gamtai.

Pati Kim Kardashian tokia kelione gyrėsi savo „Instagram“ istorijose – filmavo savo vyrą Kanye Westą lipantį į „Boeing 747“ lėktuvą ir juokavo: „Nieko čia ypatingo, tik privatus 747. Štai kaip dabar jis keliauja, tik su privačiu 747. Niekada apie tai nesu girdėjusi, bet tiek to“.

View this post on Instagram

oh, must be nice

A post shared by Kim Kardashian Snapchat ???? (@kimkardashiansnap) on

Įlipusi į lėktuvą Kim Kardashian ir toliau viską filmavo – savo 120 mln. sekėjų aprodė tuščią lėktuvą, jame įrengtus miegamuosius, poilsio kambarius.

Kartu su Kim ir Kanye lėktuvu skrido tik nedidelė jų palyda, tačiau tarp tų žmonių buvo ir asmeninė Kim trenerė – su ja realybės šou žvaigždė pasportavo skrydžio metu viename iš kambarių.

Vis tik daug kam toks ištaigingas keliavimo būdas įspūdžio nepadarė, o priešingai – pora sulaukė nemažai kritikos už tai, kad skraidydami tokiu dideliu ir beveik tuščiu lėktuvu visiškai netausoja gamtos. Kim ir Kanye poelgis pavadintas „įžeidžiančiu ir pertekliniu“, „neatsakingu“ bei „švaistūnišku“.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian

Beje, kitiems pro akis neprasprūdo poros dviveidiškumas – neseniai laukinei gamtai išsaugoti paaukoję pusę milijono JAV dolerių, dabar lyg niekur nieko skraido tuščiu boingu. „Gal kas nors paaiškinkit jiems, kaip veikia klimato kaitos krizė?“ – rašė vienas iš daugybės internautų.

„Kiek tai jums kainavo? 2–3 milijonus dolerių? Galbūt būtų sąžininga, jei paaukotumėt atitinkamą sumą padėti klimatui atsigauti po kelių šimtų tonų (!) CO2 kiekio, kurį ką tik išskyrė (jūsų lėktuvas)“ – piktinosi kitas žmogus.

View this post on Instagram

goals

A post shared by Kim Kardashian Snapchat ???? (@kimkardashiansnap) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius