Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian įsiutusi – nuoga jos krūtinė buvo „pavogta“

Armėnų kilmės JAV garsenybė Kim Kardashian, žinoma iš realybės šou „Keeping up with the Kardashians“, neseniai išsiaiškino, kad nuogos jos krūtinės nuotrauka jai nežinant buvo pavogta ir panaudota norint pasipelnyti. Seksualias kūno formas mėgstanti demonstruoti 30-metė, radusi savo grožybes ant muzikinio albumo, kaip mat kreipėsi į teisininkus.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Tmz.com, paaiškėjo, kad du muzikos prodiuseriai, Terrace‘as Martinas ir Devi Dev panaudojo nuogos K.Kardashian krūtinės nuotrauką ant savo albumo „Terrace Martin & Devi Dev Present: The Sex EP“ viršelio. Nežinia, ar jie taip pasielgė sąmoningai, bet žurnalistai išsiaiškino, kad jiedu pasinaudojo kadru, fotografuotu žurnalo „W“ fotosesijos metu.

Tmz.com fotomontažas/Kim Kardashian krūtinė
Tmz.com fotomontažas/K.Kardashian krūtinė

K.Kardashian teisininkai kaip mat ėmė grasinti prodiuseriams, kad albumo viršelį pakeistų. „Neįsivaizduojame, kodėl jūs manote turintys teisių naudotis šia nuotrauka be leidimo“, – rašoma jų pranešime. T.Martinas ir D.Dev reagavo greitai ir kaip mat pakeitė K.Kardashian grožybes kitos moters krūtine. Jie teigė nežinoję, kad iškilus jų panaudotas biustas priklauso garsenybei. „Nė nežinojome, kad tai jos krūtys. Žinote, aš juk negaliu jos pažinti iš spenelių“, – Tmz.com sakė Devi Dev.

Beje, neseniai People.com pranešė, kad K.Kardashian po pusmečio draugystės susižadėjo su mylimuoju, ketveriais metais jaunesne NBA žvaigžde Krisu Humphriesu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius