Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kim Kardashian namus pamatę internautai leipsta juokais: vandeniui iš čiaupo nėra kur subėgti

Kim Kardashian namuose apsilankė portalo „Vogue“ žurnalistas, kalbindamas garsenybę, jis aprodė ir jos namus Kalifornijoje. Akyliausi vaizdo klipo žiūrovai pastebėjo vieną keistą detalę – vonioje nėra kriauklės, o čiaupas pritvirtintas tiesiog prie spintelės. Tada internete ir prasidėjo juokelių lavina.
Kim Kardashian; kadras iš vonios kambario
Kim Kardashian; kadras iš vonios kambario / 15min montažas / Stop kadras ir „Scanpix“ nuotr.

„Ar kas nors galite paaiškinti, kaip yra su kriauklėmis Kim ir Kanye namuose?“ – rašė „Twitter“ vartotoja.

Toks klausimas neliko nepastebėtas ir greitai sulaukė atsako: „Tai kempinė iš marmuro. Negi neturtingieji tokių neturi savo namuose?“

Kiti tiesiog pasišaipė iš to, kad Kardashianai yra vieni turtingiausių pasaulyje: „Kartais brangūs dalykai yra blogesni.“

Kai kurie „Twitter“ vartotojai į tai pažiūrėjo kiek rimčiau ir patyrinėję kriauklės nuotrauką pamatė, kad skylutė vandeniui subėgti vis dėlto yra, tačiau tai galėjo būti ir tiesiog šešėlis. Taigi, kriauklėje plauti gal nieko ir negalima, tačiau paleidus vandenį jis nepradės bėgti po namus.

Tokio internautų klausimo pro akis nepraleido ir pati K.Kardashian. Ji savo „Instagram“ paskyroje pademonstravo, kaip veikia kriauklė. Kadangi nieko, primenančio standartinę plautuvę, stalviršyje nėra įmontuota, gali susidaryti įspūdis, kad iš čiaupo tekantis vanduo turėtų taškytis ir bėgti ant grindų. Visgi, Kim pademonstruoja, kad stalviršis yra įgaubtas, o paleidusi vandenį visus įtikino, kad jis kuo puikiausiai subėga į stalviršyje paliktą skylutę.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian pademonstravo, kaip subėga vanduo
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian pademonstravo, kaip subėga vanduo

Kim Kardashian ir Kanye West namas Kalifornijoje, Hidden Hills miestelyje, buvo sukurtas dizainerio Axelo Vervoordto. Užtruko daug laiko, kol galiausiai šeima galėjo jame apsigyventi. „Vogue“ vaizdo klipas yra pirmasis, kuriame K.Kardashian demonstruoja savo namų interjerą. Televizijos žvaigždei aprodant namus jos vyras Kanye leido laiką su vaikais – North (5 m.), Saintu (3 m.) ir Chicago (1 m.).

Kardashian namus galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

VIDEO: 73 Questions With Kim Kardashian West (ft. Kanye West) | Vogue

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius