Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian netyčia atskleidė surogatinės motinos nešiojamo kūdikio lytį: gims mergaitė

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (37 m.) ir reperis Kanye Westas (40 m.) jau visai netrukus sulauks penkto šeimos nario – jų kūdikį nešiojanti pakaitinė motina skaičiuoja paskutines nėštumo savaites. O naujame interviu Kim Kardashian netyčia atskleidė būsimojo vaikelio lytį – jiems gims dar viena dukra.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Video kadras

Trečiojo vaikelio lytį Kim Kardashian atsitiktinai pranešė dalyvaudama Ellen DeGeneres pokalbių laidoje, kurioje realybės šou žvaigždė pasakojo apie ką tik atšvęstą kūdikio sutiktuvių vakarėlį.

„Mano dukra yra gudri. Savaitgalį turėjome kūdikio sutiktuvių vakarėlį, nes aš pagalvojau, kad tikrai noriu jo, nes noriu parodyti North, jog artėja kai kas svarbaus, kad ji pilnai tai suprastų, – pasakojo Kim Kardashian. – Taigi svečiai atnešė žaislų ir dovanų, o kitą dieną ji jas atidarinėjo ir sakė man: Mamyte, žinai, kadangi sesutės dar nėra čia, manau visi jos žaislai turėtų būti mano kambaryje ir aš žaisiu su jais kad įsitikinčiau, jog jie visi geri ir tiks sesutei“.

Šypsodamasi Ellen DeGeneres savo viešniai į tai atsakė: „Taigi ji yra žaislų bandytoja... Ir tu ką tik mums pasakei, kad tai mergaitė“.

Supratusi, kad tikrai išsidavė, Kim Kardashian tik nusišypsojo ir patvirtino, jog iš tiesų laukia gimstant dar vienos mergaitės.

„North labai džiaugiasi dėl to“, – sakė Kim ir pridūrė, kad dabar yra daug lengviau nei tada, kai ji laukėsi Sainto – dukra nelabai norėjo broliuko ir ilgą laiką su juo konkuravo.

Štai šio interviu ištrauka:

VIDEO: Kim Kardashian Lets Gender of Third Child Slip

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius