Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian nufilmavo, kaip jos mama Kris Jenner vejasi į namus įsibrovusį paparacą

Prieš kiek daugiau nei mėnesį pirmagimės susilaukusi ir iš namų neinanti Kim Kardashian – pats įdomiausias taikinys paparacams. Tačiau vienas jų pirmadienį peržengė ribas ir bandydamas pirmasis nufotografuoti naujai iškeptą mamytę įsilaužė į Kris Jenner priklausančius namus.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įraše matyti, kad 57-erių Kris Jenner namuose – sujudimas, nes į jų teritoriją įsilaužė paparacas.

Kim Kardashian su mama Kris Jenner
Kim Kardashian su mama Kris Jenner

Incidentą savo mobiliuoju telefonu nufilmavo pati Kim Kardashian ir trumpai pasakė, kas ką tik nutiko, o jos mama, kaip tikra šeimos galva, basomis kojomis ir vilkėdama sportiniu kostiumu išskubėjo pro valgomąjį vytis paparaco. Kim greitai įdavė telefoną vyrui, vardu Julianas, ir liepė jam sekti mamai iš paskos ir viską filmuoti, nes pati negali išeiti iš namų kol kažkur kieme yra paparacas.

Įsilaužėliui pavyko pasprukti, tačiau buvo iškviesta policija ir pareigūnams perduotas Kim Kardashian nufilmuotas vaizdo įrašas kaip įrodymas.

Šiuo metu 32-ejų Kim Kardashian su dukrele North yra apsistojusi savo mamos Kris Jenner namuose. Nuo tada, kai birželio 15-ąją susilaukė pirmagimės, ji nesirodė viešumoje, o pirmą kartą pasirodyti visuomenei žada per savo mamos pokalbių laidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius