Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian pagaliau pavyko patekti į svarbiausią metų mados renginį „Met Ball“, tačiau ji patyrė fiasko

Pirmadienį Niujorke vykusiame svarbiausiame metų mados renginyje „Met Ball 2013“ susirinko didžiulis būrys dizainerių, modelių ir madai neabejingų garsenybių. Patekti į šį renginį gali toli gražu ne kiekvienas, o iki šiol realybės šou žvaigždė Kim Kardashian čia būdavo nepageidaujama.
Kanye'as Westas ir Kim Kardashian
Kanye'as Westas ir Kim Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kim Kardashian

Tačiau viskas pasikeitė, kai Kim pradėjo susitikinėti su reperiu Kanye'u Westu, kuris garsus ne tik dėl savo muzikos, bet ir gero skonio. Kanye'as padarė didžiulę įtaką ir savo mylimosios stiliui – anksčiau karaliaudavusi neskoningiausiai apsirengusiųjų sąrašuose, dabar Kim vis dažniau pagiriama dėl moteriško ir elegantiško stiliaus.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Bet kad ir kaip būtų pasistūmėjęs Kim stilius į priekį, pirmadienio vakarą ji patyrė fiasko. 32-ejų Kim į renginį atvyko apsirengusi žemę siekiančia gėlėta „Givenchy“ suknele su dideliu skeltuku kairėje pusėje. Suknelė buvo uždaru kaklu, o rankovės virto tarsi į ilgas pirštines. Prie šios suknelės Kim dar priderino ir tokiu pačiu audiniu dekoruotas aukštakulnes basutes.

Kanye'as taip pat buvo apsirengęs „Givenchy“ mados namų kūriniu, tačiau solidus jo kostiumas puikiai tiko iškilmingai progai.

„Life & Style“ rašo, kad iš pradžių Kim turėjo vilkėti visai kitą suknelę, tačiau priaugusi svorio į ją neįtilpo. Šią „Givenchy“ suknelę taip pat reikėjo koreguoti dėl vis augančio besilaukiančios Kim svorio. Naujasis Kim stilistas patarė jai nerodyti savo rankų, nes jos yra pastambėjusios, taigi prie iš pradžių berankovės suknelės buvo prisiūtos rankovės.

Teigiama, kad Kanye'as tokiu sprendimu buvo labai nepatenkintas – „Givenchy“ dizaineris Riccardo Tisci yra vienas geriausių jo draugų ir reperiui labai nepatiko, kad jo kurta suknelė buvo išdarkyta ir taip parodyta nepagarba dizaineriui.

Tačiau renginio metu dainavęs Kanye'as pakėlė mados kritikų išpeiktos mylimosios ūpą: „Neleisk, kad tave kas nors liūdintų – tu esi nuostabi!“

Į „Met Ball“ Kim nenorėjo įsileisti „Vogue“ redaktorė Anna Wintour

Pernai vykusiame „Met Ball 2012“ renginyje Kanye'as Westas pasirodė vienas, o jo mylimajai buvo uždrausta ten net nosį kišti. Teigiama, kad tokį sprendimą priėmė įtakingiausio mados žurnalo pasaulyje „Vogue“ redaktorė Anna Wintour – ji realybės šou žvaigždės negali pakęsti. Šiemet Kanye'as turėjo daugiau laiko įtikinti Anną, kad į renginį įsileistų ir Kim – jis su mylimąja savaitgalį netgi lankėsi Annos namuose, kur Kanye'as bandė pakeisti griežtosios redaktorės nuomonę apie jo merginą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius