Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian šeima pravėrė prabangių minimalistinių namų duris: atskleidė mėgstamiausias vietas

Kim Kardashian ir Kanye Westas turi ne vieną prabangų būstą – ranča Vajominge, butas Majamyje ir, žinoma, šeimos namai Los Andžele. Būtent po pastaruosius žinoma pora leido pasidairyti vieno architektūros žurnalo komandai. O pažiūrėti tikrai yra į ką – pravėrus duris aiktelėjama pamačius ne tik didžiulę erdvę ir pro didelius langus sklindančios natūralios šviesos kiekį. Nustebti priverčia ir iš pirmo žvilgsnio neįprastai atrodantis dominuojantis minimalistinis interjeras.
Kim Kardashian ir Kanye Westo namų interjeras
Kim Kardashian ir Kanye Westo namų interjeras / „Instagram“ nuotr.

K.Kardashian ir K.Westo šeimos namai tokie išskirtiniai, kad patraukė pasaulyje populiaraus leidinio „Architectural Digest“ komandos dėmesį. Žinomos poros būsto nuotraukos papuošė ne tik kovo mėnesio žurnalo numerio puslapius, bet ir viršelį.

Kaip rašo „Daily Mail“, šiuos namus pora įsigijo 2013-aisiais, kai jų vyriausia dukra North buvo dar visai mažytė. Tačiau juose K.Kardashian su šeima iškart neapsigyveno – prieš įsikuriant reikėjo atlikti kapitalinį remontą ir kitus pakeitimus.

Vienas tokių – dviejų teritorijoje buvusių baseinų pašalinimas ir naujo, didesnio pastatymas. Tai žinomos šeimos kišenes patuštino dar 50 tūkst. dolerių (Iš viso renovacijos darbai truko net ketverius metus ir atsiėjo kelis milijonus dolerių). Tiesa, „Architectural Digest“ tinklalapiui skirtame klausimų ir atsakymų vaizdo įraše K.Kardashian prisipažino, kad nuo tada, kai įsikėlė į šiuos namus 2017-aisiais, baseinu ji dar nespėjo pasinaudoti.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westo namai Los Andžele
Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westo namai Los Andžele

Tačiau jos vaikams baseinas – viena mėgstamiausių vietų name. Jis, kaip ir visas namas bei jo kiemas, yra pritaikytas mažiesiems. Tai buvo vienas svarbiausių šeimos tikslų.

„North buvo mūsų namų dizaino įkvėpimas, – sakė K.Westas. Jis paaiškino, kad įsigijus namus kieme buvo daug laiptų ir nelygios žemės, tad viskas buvo pakeista taip, jog mažieji galėtų laisvai važinėtis riedlentėmis ir bėgioti nesibaiminant, kad jie gali susižeisti.

View this post on Instagram

????:: @archdigest #kanyewest #kimkardashian

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Žiūrint į K.Kardashian paviešintas namų interjero nuotraukas, susidaro įspūdis, kad prabangus būstas yra labai prižiūrimas ir saugomas, bet žinoma pora atskleidė viduje savo vaikams leidžianti daryti viską, ką jie nori.

„Mes per daug nieko nesureikšminame. Nebūsime fanatikai“, – kalbėjo K.Kardashian.

„Vaikai koridoriais važinėjasi paspirtukais, šokinėja ant žemų stalų, kurie jiems virsta scena. Namai gal ir primena socialinio tyrimo sceną, bet mūsų vizija buvo sukurti mūsų šeimai tinkančius namus“, – pridūrė K.Westas.

Žinomas reperis atskleidė, kad mėgstamiausias jo kambarys šiuose namuose – vonios, kurio visa siena pakeista stiklu.

„Jis labiausiai primena mūsų ateities namus, nepaisant to, kad jis kvadratinis, o dabartiniai namai yra labiau organiški. Man labai patinka, kad visa vonios kambario dalis yra tiesiog išgriauta. O tai buvo Kris (K.Kardashian mamos – red. past.) idėja“, – apie tai, kas įkvėpė padidinti vonios kambarį, kalbėjo K.Westas.

Jam pritarė ir žmona. Pasak K.Kardashian, vonios kambarys dėl gausios natūralios šviesos yra geriausia vieta asmenukėms daryti.

Dėl vis besikeičiančių planų, kaip paversti namus labiau pritaikytais jų šeimai, keliais mėnesiais nusivėlino įsikėlimo data. Nors tai K.Kardashian nedžiugino, galutiniais rezultatais moteris labai patenkinta.

Daugiau vaizdų iš K.Kardashian ir K.Westo namų – „Vogue“ vaizdo įraše:

VIDEO: 73 Questions With Kim Kardashian West (ft. Kanye West) | Vogue

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius