Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian suknelė be vietos vaizduotei: seksualu ar vulgaru?

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian nepaliauja stebinti savo įvaizdžiais, kurie kaskart dėl vienokių ar kitokių priežasčių atsiduria dėmesio centre. Šįkart visuotinių apkalbų objektu tapo žvaigždės suknelė, praktiškai nepalikusi jokios vietos vaizduotei.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kim Kardashian

38-erių realybės šou žvaigždė sekmadienį atlydėjo savo gerą draugą bei plaukų stilistą Chrisą Appletoną į Holivudo grožio apdovanojimus. Šis vakaras Kim draugui buvo laimingas – jis buvo pripažintas geriausiu plaukų stilistu Holivude.

Na o Kim Kardashian renginyje, kuris buvo skirtas grožio pasaulio atstovams, visų žvilgsnius traukė dėl itin seksualaus savo įvaizdžio: suknelės, kuri tik vos vos dengė jos krūtinę.

Ir nors būtų galima pagalvoti, kad šis drąsus drabužis kurtas specialiai Kim, nebijančiai ir net mėgstančiai rodyti apnuogintą kūną vos progai pasitaikius, iš tiesų tai vintažinis mados namų „Mugler“ kūrinys. Ši suknelė ant podiumo buvo pademonstruota dar 1998 metais, o Kim Kardashian ją prikėlė naujam gyvenimui!

Vida Press nuotr./Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius