Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino studija sumokėjo pusę milijono už Danielio Radcliffe'o dalyvavimą paskutinio filmo apie Harį Poterį pristatyme

Kino studijos „Warner Bros.“ reklamos vadovai sumokėjo pusę milijono JAV dolerių už Danielį Radcliffe'ą, kad užsitikrintų jo dalyvavimą naujausio ir paskutinio filmo apie Harį Poterį pristatyme šiais metais.
Haris Poteris
Haris Poteris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antroji filmo „Haris Poteris ir mirties relikvijos“ (Harry Potter and the Deathly Hallows) dalis turėtų būti pristatyta Londone liepą, tačiau filmo žvaigždė D.Radcliffe'as yra pasirašęs sutartį vaidinti naujame Brodvėjaus spektaklyje „Kaip sulaukti sėkmės versle tikrai nesistengiant“ (How to Succeed in Business Without Really Trying).

Tai reiškia, kad nauji įsipareigojimai trukdė aktoriui dalyvauti paskutinės filmo dalies pristatyme. Todėl kino kompanijos vadovai sudarė sutartį ir penkiems vakarams „išpirko“ aktorių iš spektaklį statančio teatro „Al Hirschfeld“.

„Šis filmas – paskutinis, todėl tai labai svarbu. Numatyta didžioji pasaulinė premjera, taip pat premjera Jungtinėse Valstijose ir susitikimai su žiniasklaidos atstovais. Jie nieko nepadarytų be pagrindinės filmo žvaigždės, – pasakojo gerai informuotas šaltinis laikraščio „New York Post“ paskalų skilčiai „Page Six“. – Tačiau teatro prodiuseriai užsispyrė ir sakė neišleisiantys Radcliffe'o, jei „Warner Bros.“ neišpirks viso teatro tiems penkiems vakarams, kai bendrovei bus reikalingas aktorius.“

„Kino studijos vadovybė įtūžo, bet jie neturi kitos išeities kaip už penkis vakarus sumokėti daugiau nei 500 tūkst. JAV dolerių“, – nurodė šaltinis.

Tuo tarpu aktoriaus atstovas per daug šio įvykio nesureikšmina.

„Viskas puiku. Danas reklamuoja filmą ir džiaugiasi tai darydamas. Su visais pastatymais reikia derinti tam tikrus darbo grafikus, tačiau viskas jau išspręsta. Bendrovė „Warner Bros.“ labai palaiko Daną ir nekyla jokių problemų“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius