Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kirsten Dunst: „Aš kentėjau nuo depresijos“

Naujojo filmo „Melancholija“ žvaigždė prisipažino, kad dirbant kartu su Larsu Von Trieru jai buvo kur kas lengviau atsiverti dėl ją pačią kamuojančios depresijos, – praneša bbc.com.
Kadras iš filmo „Melancholija“
Kadras iš filmo „Melancholija“ / „Scanoramos“ festivalio organizatorių nuotr.

29-erių aktorė, kuri naujajame filme „Melancholija“ vaidina nuotaką Džastiną, dalyvavo trečiadienį vykusioje filmo premjeroje Londone.

K.Dunst, kuri 2008 metais gydėsi nuo depresijos, prisipažino, kad režisierius, pasipasakodamas apie jį kamavusią depresiją, padėjo atsiskleisti ir jai pačiai.

Danų režisierius Larsas Von Trieras Kanų kino festivalio organizatorių buvo paskelbtas „persona non grata“, kadangi prieš apdovanojimų ceremoniją, spaudos konferencijos metu, jis prisipažino esąs nacis ir suprantąs Adolfą Hitlerį.

Nepaisant to, K.Dunst pasakojo, kaip jai patiko dirbti su šiuo nepaprastu režisieriumi, kuris sugebėjo sukurti puikią atmosferą filmavimo aikštelėje: „Su Larsu galėčiau padaryti bet ką. Aš tiesiog dievinu darbą su juo. Nėra tokio žmogaus, kuris savo emocijas galėtų taip paprastai ir efektyviai atskleisti, kaip tai darė Larsas. Negana to, su juo be galo linksma ir smagu dirbti.“

Aktorė prisipažino, kad filmo aikštelėje vyravusi moteriška aplinka labai padėjo jai atlikti šį sunkų vaidmenį: „Daugelis su Larsu dirbančių žmonių: prodiuserių, dizainerių yra moterys, todėl tokioje aplinkoje aš galėjau jaustis kur kas laisviau.“

Londone vykusioje premjeroje taip pat dalyvavo Johnas Hurtas, kuris vaidina K.Dunst personažės Džastinos tėvą, taip pat Alexanderis Skarsgardas, vaidinantis Džastinos vyrą, Charlotte Gainsbourg, vaidinanti jos seserį ir Kieferis Sutherlandas, vaidinantis Džastinos svainį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius