Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko verkia žvaigždės?

Kartais gali pasirodyti, kad garsių žmonių gyvenimo netemdo joks liūdesio šešėlis ir jie visada laimingi. Deja, žvaigždės, kaip ir paprasti mirtingieji, irgi verkia iš nuoskaudos, dėl smulkmenų ar nelaimingos meilės.
Barackas Obama
Barackas Obama / Scanpix nuotr.

Barackas Obama (49): krokodilo ašaros?

Tuomet jis dar buvo Ilinojaus senatorius ir demokratų partijos kandidatas į JAV prezidento postą. Šitaip graudžiai būsimasis prezidentas liejo ašaras rinkimų kampanijoje pasakodamas apie savo senelę Madelyn Dunham, kuri jį augino. Įdomu, tai buvo nuoširdžios sentimentų sukeltos ašaros, ar viso labo reklaminis triukas prieš rinkimus naiviems rinkėjams pritraukti?

AOP nuotr./Lily Allen
AOP nuotr./Lily Allen

Lily Allen (25): negimę kūdikiai

Dainininkė garsėja emociniu nestabilumu – ji gali apsiverkti tiesiog koncertuodama scenoje. Nieko nuostabaus, mat Lily gyvenime netrūko liūdnų įvykių. 2007 metų pabaigoje ji patyrė pirmąjį persileidimą ir išsiskyrė su kūdikio tėvu. 2010 metų pabaigoje būdama šeštą mėnesį nėščia dėl virusinės infekcijos Lily antrąkart išgyveno kūdikio savo įsčiose mirtį.

Scanpix nuotr./Ronaldo
Scanpix nuotr./Ronaldo

Ronaldo (34): atsisveikinimo kartėlis

Brazilijos futbolo legenda raudojo kaip kūdikis per vasario mėnesį vykusią spaudos konferenciją, kai paskelbė, kad baigia karjerą. Ne paslaptis, kad garsus futbolininkas ilgai delsė žengti šį žingsnį, tačiau jį „išdavė“ kūnas. Profesionalus sportininkas be skausmo nebegali net laiptais užlipti. „Jaučiuosi taip, tarsi mirčiau“, – atsisveikindamas su didžiuoju sportu ir braukdamas ašaras kalbėjo Ronaldo.

AOP nuotr./Mischa Barton
AOP nuotr./Mischa Barton

Mischa Barton (25): įskaudinta ir vieniša

M.Barton – itin jautri persona, ją iki ašarų gali įskaudinti grubiau pasakytas žodis. Tuo ir pasinaudojo buvęs aktorės vaikinas Tayloras Locke’as (29). Porelė susipyko Niujorko centre, jaunuolis net nesistengė nuslėpti savo įniršio – Mischą išplūdo viešoje vietoje. Iš karto po to papracams pavyko užfiksuoti lyg pupas riedančias gražuolės ašaras. 

AOP nuotr./Paris Hilton
AOP nuotr./Paris Hilton

Paris Hilton (30): problemos su tėvais

Nedaug kas žino, kad ši nuolat besišypsanti mergužėlė nesutaria su savo tėvais, mat ji tai kruopščiai slepia. „Mano tėvas labai šaunus, norėčiau ištekėti už tokio vyro kaip jis. O su mama esam labai artimos, kalbamės telefonu mažiausiai dešimt kartų per dieną“, – šitaip mėgsta kalbėti Paris, tačiau jos artimiausi draugai žino, kad gražuolė nuolat lieja ašaras dėl to, jog gimdytojai nepateisina jos gyvenimo būdo.

AOP nuotr./Hilary Duff
AOP nuotr./Hilary Duff

Hilary Duff (23): jai svetimo skausmo nebūna

Jaunoji aktorė yra vadinama viena iš jautriausių Holivudo įžymybių. Ji gali susigraudinti žiūrėdama melodramą ar išgirdusi griežtesnį žodį, o ką jau kalbėti apie apsilankymą našlaičių namuose – ten Hilary tiesiog paplūsta ašaromis. „Esu neabejinga svetimam skausmui“, – prisipažįsta mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius