-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koks Amerikos dievaitis jaudina Beyonce?

Amerikiečių dainininkė Beyonce, žiūrėdama tokias televizijos laidas kaip „Amerikos dievaitis“, vos tramdo ašaras, nes jos primena ritmenbliuzo atlikėjai sunkumus, kuriuos teko įveikti savo karjeros pradžioje.
Beyonce
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.

Populiariosios dainos „The Irreplaceable“ atlikėja būdama vos devynerių prisijungė prie grupės „Girl's Tyme“ ir tada, 1990–asiais, pirmą kartą dalyvavo realybės šou „Žvaigždžių paieška“ (Star Search).

Grupė, kurios priešakyje stovėjo pati Beyonece, nepelnė teisėjų palankumo, tačiau šita nesėkmė paskatino grupės „Destiny's Child“ atsiradimą.

Iš Teksaso kilusi Beyonce prisimena savo vaikystės kelią į sceną visada, kai žiūri televizijos talentų varžybas, ir prisipažįsta dažnai nesulaikanti ašarų, kai mato pripažinimo vertą pasirodymą.

„Aš dažnai nežiūriu televizoriaus, bet žiūrėdama tas laidas aš apsiverkdavau, paplūsdavau ašaromis, galvodavau: O, Dieve, tikiuosi, kad jie laimės, tikiuosi, kad jie turės galimybę“, – pasakojo dabar jau visame pasaulyje žinoma atlikėja.

„Esu iš Hjustono, Teksaso valstijos, o ten man ir merginoms (iš „Destiny's Child“) nebuvo labai daug kur pasireikšti“, – sakė ji.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius