-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koks bus serialo „Choras“ likimas po Cory Monteitho mirties?

Mirus vienam pagrindinių populiaraus serialo „Choras“ (org. „Glee“) aktorių Cory Monteithui iškilo klausimas ir dėl paties serialo likimo – ar po šios skaudžios netekties jis toliau bus filmuojamas?
Serialo „Choras“ žvaigždės 2010-aisiais (iš kairės): Dianna Agron, Chrisas Colferis, Markas Sallingas, Kevinas McHale'as, Jenna Ushkowitz, Amber Riley, Lea Michele ir Cory Monteithas
Serialo „Choras“ žvaigždės 2010-aisiais (iš kairės): Dianna Agron, Chrisas Colferis, Markas Sallingas, Kevinas McHale'as, Jenna Ushkowitz, Amber Riley, Lea Michele ir Cory Monteithas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Likimas

Nors visa kūrybinė serialo „Choras“ komanda skaudžiai išgyvena Cory Monteitho netektį, tačiau nuspręsta itin sėkmingą serialą filmuoti toliau, praneša TMZ.

Trečiadienį serialo kūrėjai susirinko į neplanuotą susitikimą, kurio metu turėjo aptarti, ką gi toliau daryti su serialu. „Choras“ tikrai nebus nutrauktas. Jei pažiūrėtum, kiek dolerių ir centų uždirba šis serialas ir kiek naujų personažų atsirado praėjusiame sezone, tai būtų nelogiška. Serialas nesisuko apie vieną personažą“, – sakė TMZ šaltinis.

„Prodiuseriams ir scenarijaus autoriams reikės šiek tiek laiko, kad jie sugalvotų, kaip tinkamiausiai susiklosčiusią situaciją perteikti seriale. Kol kas dar nėra priimta jokių sprendimų dėl scenarijaus, dar labai anksti“, – sakė šaltinis.

Naujojo sezono premjera ir filmavimai atidėti

Šį rugsėjį televizijos ekranuose turėjo pasirodyti jau penktasis „Choro“ sezonas, tačiau kol kas nepatvirtintais duomenimis, naujojo sezono premjera bus nukelta iki lapkričio.

Naujos serijos taip pat bus pradėtos filmuoti mėnesiu vėliau nei planuota, kad kūrybinė komanda galėtų bent šiek tiek atsigauti po Cory Monteitho mirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius