Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komikas Gregas Bensonas sugalvojo, kaip užčiaupti per garsiai telefonu šnekančių žmonių srėbtuves

„Nejau jums patinka tie žmonės, kurie viešose vietose itin garsiai kalba mobiliuoju telefonu?“ – klausia profesionalus komikas Gregas Bensonas. Jis įsitikinęs, jog atrado itin veiksmingą būdą, kaip tokius garsiai kalbančius ir aplinkiniams trukdančius „pašnekovus“ užčiaupti, rašo gawker.com. Savo eksperimentą G.Bensonas nufilmavo, jau kelias dienas vaizdo įrašas juokina internautus.
Gregas Bensonas
Gregas Bensonas / Youtube.com stop kadras

Savo metodiką siekiant nutildyti pernelyg garsiai telefonu šnekantį asmenį G.Bensonas pavadino „sugedusiu telefonu“. Tiesą sakant, stebint eksperimentą būtent taip ir atrodo – kažkieno telefonas „tikrai sugedo“.

G.Bensono metodas – visai paprastas. Garsiai telefonu kalbantį asmenį išgirdęs komikas prisėda greta jo ir vaidina neva pats kalba telefonu. Lygiai taip pat garsiai, tik itin keistai: jis apsimeta dalyvaujantis lygiai tokiame pačiame pokalbyje, kaip ir greta jo sėdintis žmogus. 

G.Bensonas ne tik atsako į šalia sėdinčio žmogaus savo pašnekovui užduotus klausimus (pavyzdžiui, jam telefonu paklausus, ar galėtų atvykti 18 valandą, G.Bensonas atsako „Žinoma, 18 valanda man kaip tik), bet ir replikuoja (pavyzdžiui, merginai telefonu pasakius, jog ši parašysianti savo pašnekovui žinutę, G.Bensonas atsako „Puiku, parašyk man žinutę, atrašysiu, ir tada vėl parašyk“).

Šį eksperimentą išdaigininkas atliko būdamas oro uoste, slapta kamera jį įamžino žmona. G.Bensonas įsitikinęs, kad tai – neskausmingas, tačiau veiksmingas būdas galų gale užčiaupti pernelyg garsiai telefonu šnekančių aplinkinių burnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius