Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komikas Russellas Brandas taps tėvu – jo draugė Laura Gallacher laukiasi

Skandalingasis britų komikas Russellas Brandas (40 m.) netrukus taps tėvu – jo draugė Laura Gallacher (27 m.) laukiasi jųdviejų kūdikio.
Russellas Brandas ir Laura Gallacher
Russellas Brandas ir Laura Gallacher / Vida Press nuotr.

„The Sun“ žiniomis, Laura Gallacher nėščia yra jau penktą mėnesį. Komiko mylimoji yra golfo legendos Bernardo Gallacherio dukra ir britų televizijos laidų vedėjos Kirsty Gallacher sesuo.

„Russellas į lovą pasiguldė daugybę gražiausių pasaulio moterų, bet dabar jam svarbiausia tik Laura ir pasiruošimas tėvystei. Jiedu kartu gyvena pastaruosius šešis mėnesius“, – „The Sun“ sakė vienas šaltinis iš Russello Brando aplinkos.​

„Jiems tai naujas gyvenimo etapas ir jiedu mėgaujasi kiekviena to akimirka, įskaitant ir vardo kūdikiui rinkimą. Daugelis artimiausių Russello draugų jau turi vaikų ir jis labai norėjo susikurti savo šeimą“, – pridūrė tas pats šaltinis.

Šis kūdikis bus pirmas Russello Brando, kuris anksčiau buvo vedęs dainininkę Katy Perry, vaikas. Jis taip pat yra turėjęs romanų su tokiomis garsiomis moterimis kaip Kate Moss, Courtney Love, Geri Halliwell ir Jemima Khan.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Katy Perry ir Russellas Brandas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Katy Perry ir Russellas Brandas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius