-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Komikės Joan Rivers laidotuvės virto šou: raudonas kilimas, gėjų choras ir garsenybių būrys

Sekmadienį Niujorke buvo palaidota garsi JAV komikė Joan Rivers, tačiau jos laidotuvės buvo toli gražu ne tradicinės: moteris testamentu pati pageidavo, kad su ja būtų atsisveikinta triukšmingai.
Joan Rivers laidotuvės
Joan Rivers laidotuvės / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Joan Rivers

Į Joan Rivers laidotuves susirinko komikės artimieji, draugai bei gausus būrys pramogų pasaulio garsenybių, o šalia „Temple Emanu-El“ sinagogos būriavosi šimtai jos gerbėjų. Sinagoga buvo išklota raudonu kilimu, taigi liūdna atsisveikinimo ceremonija su būriu garsenybių priminė ne laidotuves, o prašmatnų žvaigždžių vakarėlį.

Pagarbą velionei atidavė tokios žvaigždės kaip Hugh Jackmanas, Whoopi Goldberg, Sarah Jessica Parker, Kelly Osbourne, Matthew Broderickas, Kathy Griffin, dizaineriai Oscaras de la Renta, Carolina Herrera, Michaelas Korsas ir net nekilnojamojo turto magnatas Donaldas Trumpas.

Laidotuvių ceremonija prasidėjo su Niujorko gėjų choro pasirodymu, jautrų kūrinį atliko Brodvėjaus žvaigždė Audra McDonald. Muzikinį pasirodymą mirusiajai dovanojo ir „Iksmenų“ žvaigždė Hugh Jackmanas – jo atliekama Peterio Alleno daina „Quiet Please, There's a Lady on Stage“ užbaigė ceremoniją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Joan Rivers
AFP/„Scanpix“ nuotr./Joan Rivers

Joan Rivers mirė rugsėjo 4-ąją, būdama 81-erių. Komikei rugpjūčio pabaigoje buvo trumpam dirbtinai sukelta koma. To prireikė dėl komplikacijų balso stygų operacijos metu, kai Joan Rivers nustojo kvėpuoti. Pažadinta iš komos moteris buvo prijungta prie gyvybės palaikymo aparato, tačiau taip ir neatsigavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius