Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komunistams žinutę siuntusi E.Musko mylimoji Grimes sulaukė kritikos

Pastarosiomis dienomis socialiniai tinklai ūžia nuo milijardieriaus Elono Musko mylimosios, atlikėjos Claire Boucher-Grimes žodžių. Moteris atvirai kreipėsi į komunistus ir pasiūlė jiems gerai pagalvoti apie dirbtinį intelektą, rašo užsienio žiniasklaida.
Kanadiečių atlikėja Grimes ir verslininkas Elonas Muskas
Kanadiečių atlikėja Grimes ir verslininkas Elonas Muskas / „Scanpix“/AP nuotr.

Trečiadienį Elono Musko mylimoji, atlikėja Grimes „TikTok“ platformoje pasidalijo savo nuomone apie komunizmą ir jo santykį su dirbtiniu intelektu. Kaip vaizdo įraše teigė ji, dirbtinis intelektas – greičiausias kelias į komunizmą.

„Turiu pasiūlymą komunistams, – sakė 33-ejų Grimes. – Dauguma mano pažįstamų komunistų nėra dideli dirbtinio intelekto gerbėjai. Tačiau, jei gerai pagalvotumėte, dirbtinis intelektas iš tikrųjų yra greičiausias kelias į komunizmą.“

Pasak Grimes, „tinkamai įgyvendintas“ dirbtinis intelektas galėtų teoriškai prisidėti prie didesnės gerovės.

„Galėtume atsidurti tokioje situacijoje, kai niekas neturi dirbti, visi yra aprūpinti patogumais, patogiai gyvena“, – tęsė ji. „Dirbtinis intelektas galėtų automatizuoti visą ūkininkavimą, išnaikinti sisteminę korupciją, taip kuo labiau priartindamas mus prie tikros lygybės“, – pridūrė moteris.

Visgi labiausiai socialiniai tinklai spėjo pasigauti vieną iš Grimes išsakytų frazių: „Kalbėkime tiesiai: priverstinis ūkininkavimas nėra vaibas.“ Tačiau šiuo atvejų daugiausia kritikos strėlių skriejo Grimes vyrui, vienam turtingiausių pasaulio žmonių E.Muskui, kuris kaipmat buvo apkaltintas darbuotojų išnaudojimu.

Vida Press nuotr./Atlikėja Grimes
Vida Press nuotr./Atlikėja Grimes

„Išsiskirk su savo vyru“, – buvo rašoma populiariausiame platformos komentare. „Jie tai sako iš savo pilies“, – į Grimes ir E.Musko turtą buvo apeliuojama kitu daug palaikymo sulaukusiu komentaru.

Dalis Grimes gerbėjų išreiškė nusivylimą, kad ji perėjo į kitą barikadų pusę, esą nebesupranta paprastų žmonių, yra „atitrūkusi nuo realybės“.

Grimes pasidalytas vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 3 mln. peržiūrų, daugiau nei 200 tūkst. žmonių paspaudė „patinka“. Tiesa, komentaras, skatinantis Grimes palikti E.Muską, sulaikė palaikymo iš daugiau nei 135 tūkst. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius