Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncerto organizatoriai: nenustebkite Vilniaus gatvėse išvydę dainininką Sealą

Nuo sekmadienio vakaro Vilniuje apsistojęs britų dainininkas Sealas iki pat pirmadienio pavakarės ilsėjosi savo kambaryje. Neatmetama, kad fotografuoti mėgstantis atlikėjas pasirodys sostinės gatvėse ar išvyks pasižvalgyti po gretimus miestus.
Dainininkas Sealas fotografuoja rungtynių akimirkas
Dainininkas Sealas fotografuoja rungtynių akimirkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sealas

Sekmadienį apie 21 val. lėktuvu iš Talino į Vilnių atvykęs dainininkas įsikūrė senamiestyje esančiame viešbutyje „Stikliai“. Antradienį „Pramogų arenoje“ vyksiantį koncertą organizuojančios agentūros „Makroconcert“ vadovas Aivaras Gelžinis teigė, kad apie Sealo šeštadienį Estijoje vykusį pasirodymą jis yra išgirdęs itin gerų atsiliepimų.

„Daugelis skeptiškai nusiteikusių kritikų buvo labai maloniai nustebinti. Atlikėjas pirmą kartą per savo karjerą koncertuoja ne tik su įprasta muzikantų komanda, bet ir atsiveža papildomą pučiamaisiais instrumentais grojančių žmonių grupę. Atlikėjas labai rimtai žiūri į šį turą ir kartu su savimi atsigabena visą koncertui reikalingą aparatūrą – į Vilnių šį vakarą atvažiuos penki sunkieji vilkikai. Sealas taip pat kelia aukštus reikalavimus apšvietimui. Galiu garantuoti, kad šis atlikėjo koncertas bus tikrai kitoks, nei prieš tai du Lietuvoje buvę jo pasirodymai – mestos visos pajėgos, kad jo dainos suskambėtų visiškai kitaip, naujai ir, manau, tai klausytojams labai patiks“, – vylėsi A.Gelžinis.

47 metų popmuzikos žvaigždė koncerto rengėjams pateikė reikalavimų sąrašą, kuriame ypatingai didelis dėmesys buvo skiriamas maistui – jis turi būti sveikas ir ekologiškas, o kai kurie produktai turi būti pagaminti košeriniu būdu.

„Viskas yra aukščiausios prabos, atlikėjas ir visa grupė mėgaujasi prabanga – net muzikantams yra pateikiamas prabangus šampanas. Pietūs, pusryčiai ir vakarienė dainininkui negali būti patiekiami be agento apžiūrėjimo“, – teigė A.Gelžinis.

Pasak koncerto organizatorių, dainomis „Crazy“, „Kiss From A Rose“ ir „Future Love Paradise“  pagarsėjęs Sealas – didelis fotografijos entuziastas, todėl visai nereikėtų nustebti pasaulinę muzikos žvaigždę išvydus klaidžiojant Vilniaus senamiesčio gatvelėmis su fotoaparatu rankose.

„Jis labai mėgsta fotografuoti – netgi išlipdamas iš lėktuvo jis fotografavo ir filmavo visą savo komandą, todėl manau, kad išeis su fotoaparatu pasivaikščioti po miestą. Vilnius Sealui nėra balta dėmė žemėlapyje – jis čia jau buvęs. Jis taip pat lankėsi Trakuose ir ten buvusiame vieno filmo filmavime, taigi Sealas pažįsta mūsų kraštą – lauksime nurodymų, kur jis norėtų nuvykti. Nepaisant to, kad atlikėjas yra kitos rasės ir mūsų šalyje labiau traukia žvilgsnius, bet per praeitą viešnagę mūsų šalyje jis gatvėmis vaikščiojo be apsaugos – gali būti, kad ir šį kartą jis elgsis taip pat“, – teigė  „Makroconcert“ vadovas.

A.Gelžinis prisiminė juokingą įvykį, kuomet prieš kelerius metus Latvijoje lankęsis Sealas taip pat be apsaugos išėjo pasižvalgyti po miestą ir pabandė savo fotoaparatu įamžinti vieną politinę demonstraciją. Vietinėje spaudoje netrukus pasklido spėlionės ir interpretacijos, neva britų garsenybė palaiko vieną Latvijos politinę grupuotę, nes buvo pastebėtas tarp jos narių.

Kaip Vilnius atrodo pro dainininko Sealo fotoobjektyvą, galite išvysti paspaudę šią nuorodą:

http://www.flickr.com/photos/sealsong/sets/72157622986322038

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius