Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusas buvo įsisukęs ir Beckhamų šeimoje, užsikrėtė keli jų komandos nariai

Koronavirusu užsikrėtę buvo ir bene garsiausia pramogų pasaulio pora – Davidas (45 m.) ir Victoria (46 m.) Beckhamai. Futbolo žvaigždė ir mados dizainerė apie diagnozę niekam nepasakojo, mat, kaip „The Sun“ atskleidė artimas garsenybių draugas, juodu susirgo po pasilinksminimų Jungtinėse Valstijose ir virusą galimai perdavė savo darbuotojams.
Davidas ir Victoria Beckhamai su sūnumi Brooklynu
Davidas ir Victoria Beckhamai su sūnumi Brooklynu / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Taigi, pasirodo, koronavirusas neaplenkė ir Davido bei Victorios Beckhamų. Kaip rašo užsienio žiniasklaida, žinoma pora juo užsikrėtė lankydamiesi JAV. Vėliau užsikrėtimai nustatyti ir keliems artimai su jais bendravusiems žinomos poros komandos nariams.

Sužinojusi, kad serga ne tik ji ir jos vyras, Victoria Beckham baiminosi tapusi „super platintoja“, mat dar nežinodami diagnozės sutuoktiniai dalyvavo Davido Beckhamo naujo futbolo klubo pristatymo šventėje, Jungtinėje Karalystėje vykusiame sūnaus Brooklyno 21-o gimtadienio vakarėlyje, kuriame būta garsių svečių, tokių kaip žinomas atlikėjas Stormzy, „Spice Girls“ narė Emma Bunton.

Tik vėliau atlikti testai patvirtino tai, ko pora bijojo labiausiai – jiems nustatytas koronavirusas.

„Tai buvo absoliučiai košmariškiausias scenarijus, – pasakojo Beckhamų draugas. – Jie dalyvavo keliuose prabangiuose renginiuose, nes Davidas turėjo reklaminių įsipareigojimų, spaudė rankas ir bučiavo gerbėjus bei įvairių klubų garbingus asmenis. Tada jie atskrido į Londoną ir iškart buvo nuvežti į savo vilą Kotsvolde.“

Šaltinio teigimu, po sūnaus Brooklyno, gimtadienio šventės pora išvyko trumpam vizitui į valstijas, į Majamį. Jiems grįžus „Davidas pasijuto prastai, o tada dar ir Victoriai pradėjo skaudėti gerklę bei pakilo temperatūra.“

„Tuo pat metu prastai pasijuto ir keli jų komandos nariai, tarp kurių ir vairuotojai, apsaugos darbuotojai, asistentai. Pora jų susirgo labai stipriai. Victoria pradėjo panikuoti ir liepė visai šeimai laikytis griežto dviejų savaičių karantino, – tęsė Beckhamams artimas asmuo.

Ji buvo labai išsigandusi, jog tapo super platintojais ir darė viską, ką galėjo, kad sumažintų riziką ateityje. Ji ne tik kad prastai jausdamasi gulėjo lovoje, bet ir nuolat panikavo. Buvo kelios sunkios savaitės.“

Pasveikę, Victoria ir Davidas Beckhamai reguliariai domėjosi savo darbuotojų sveikatos būkle. Teigiama, kad pora bent dviems labiausiai viruso paveiktiems žmonėms nusiuntė dovanų – geriau pasijusti padedančius rinkinius.

View this post on Instagram

Afternoon walk ♥️ @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Kaip rašo „Page Six“, visą vasarą garsi pora praleido savo prabangioje kaimo sodyboje, kurioje yra ne tik baseinas ir sūkurinė vonia lauke, bet ir futbolo aikštė. Tiesa, pora sulaukė ir ne vieno pakvietimo į vakarėlius, tačiau baimindamiesi vėl užsikrėsti juos atmetė.

Bet kiek kitokiomis nuotaikomis garsi šeima išvyko atostogų į Graikiją ir Italiją, tik prieš tai Beckhamai dar kartą atliko koronaviruso ir jo antikūnių testus, kad keliauti galėtų nesukeldami pavojaus kitiems. Pora, bijodama pažeisti atstumo laikymosi taisykles, atšaukė ir sūnaus Romeo 18-o gimtadienio šventę.

Jungtinėje Karalystėje paskelbus karantiną, Beckhamai buvo bene pirmieji, prisidėję prie „Clap For Carers“ iniciatyvos – plojimais dėkojo sveikatos sistemos darbuotojams.

Be to, buvusi grupės „Spice Girls“ narė, dabar mados dizainu užsiimanti Victoria Beckham šalies maisto bankams paaukojo 25 proc. savo pelno.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susižadėjo mergišiumi vadintas Victorios ir Davido Beckhamų sūnus Brooklynas

Nauji Beckhamų namai Majamyje – prabangiame dangoraižyje su baseinu ir sraigtasparnių aikštele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius