-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kourtney Kardashian išsiskyrė su 14 metų jaunesniu vaikinu: apkaltintas neištikimybe

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (39 m.) nutraukė beveik dvejus metus trukusius santykius su buvusiu boksininku, o dabar modeliu Younesu Bendjima (25 m.). 14 metų jaunesnis prancūzas nesibodėjo kelti viešų pavydo scenų mylimajai dėl seksualių nuotraukų, tuo tarpu pats nematė nieko blogo atostogauti su kita...
Kourtney Kardashian ir Younesas Bendjima
Kourtney Kardashian ir Younesas Bendjima / „Instagram“ nuotr.

Dar prieš kelias savaites Younesas Bendjima kritikavo savo merginą, publikavusią seksualią nuotrauką instagrame. Toks jo elgesys labai suerzino Kourtney – jai buvo gėda, kad kiti žmonės pamatė šią pavydo sceną, ir mylimasis ją pastatė į labai nemalonią padėtį.

„Younesas yra pavydus ir kartais savinasi Kourtney. Kai ji publikuoja erotiškas nuotraukas, jis labai nusimena. Jis nori ją turėti vien tik sau ir nenori ja dalintis su visu pasauliu“, – tada sakė šaltinis.

Tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis. Į vien vyrukų kelionę Meksikoje išvykęs Younesas Bendjima buvo nufotografuotas leidžiantis laiką ne tik draugų, bet ir merginų draugijoje. O jo elgesys su viena iš jų, modeliu Jordan Ozuna, sukėlė per daug įtarimų.

„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Younesas Bendjima
„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Younesas Bendjima

Neištikimybe vaikiną įtarusi Kourtney Kardashian neapsikentė ir paliko jį. Papiltus nuotraukoms su Ozuna, Bendjima dar bandė teisintis: „Jie tikrai nori paversti mane blogu vyruku... jau nebegalima smagiai leisti laiko su draugais“.

Po tokio komentaro įsikišo Kourtney sesuo Khloe, pati puikiai žinanti, kas yra neištikimybė ir vyrų melas. „Alexa („Amazon“ virtualus asistentas, – red. past.), pagrok Sunshine Anderson dainą „Heard It All Before“, – kandžiai Bendjimos įrašą pakomentavo ji. Nesusilaikė ir Kim Kardashian, parašiusi „Gražios nuotraukos iš vyrukų išvykos“ ir pridėjusi Pinokio veiduką, imponuodama, kad Bendjima yra melagis.

15min primena, kad Kourtney Kardashian su prancūzu Younesu Bendjima susitikinėjo nuo 2016 metų spalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius