Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kourtney Kardashian nusipirko namą Justino Bieberio kaimynystėje

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (34 m.) su mylimuoju Scottu Disicku (30 m.) nusipirko namą visai šalia Justino Bieberio (19 m.) vilos, praneša „Us Weekly“.
Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian
Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian / AOP nuotr.

Nors Justino Bieberio namai yra prestižiniame Los Andželo rajone, tačiau pastaraisiais metais šios vietos patrauklumas sumažėjo būtent dėl to, kad čia gyvena paauglių dievaitis.

Ramaus šeimyninio lizdelio ieškančios garsenybės stengiasi aplenkti šį rajoną, mat Justinas Bieberis garsėja kaip itin triukšmingas ir sunkus kaimynas – štai aktorė Kristen Bell (33 m.) dar prieš pusantrų metų skundėsi, kad vos į rajoną atsikraustė Justinas Bieberis, ramybė iš karto iš čia dingo.

Dainininko pavardė figūruoja ir vandalizmo byloje – jis įtariamas kiaušiniais apmėtęs ir suniokojęs kaimyno namą. Kaimynai skundžiasi, kad Justinas Bieberis su savo prabangiomis mašinomis rajono gatvėmis laksto kaip akis išdegęs, nors čia greitis smarkiai apribotas. Vaikino nesustabdo net tai, kad jo vairuotojo pažymėjimas nebegalioja, o prie vairo jis nesibodi sėsti ir neblaivus – už tai praėjusią savaitę jis buvo suimtas Majamyje.

Justinas Bieberis policijoje
Justinas Bieberis policijoje

Tačiau tai neišgąsdino Kourtney Kardashian ir Scotto Disicko, kurie už 5,8 mln. JAV dolerių nusipirko namą, esantį visai šalia Justino Bieberio namų. Įdomu, ar ilgai pora pragyvens šiame name – juk jie kaip tik ieškojo ramios vietos, kur galėtų augti jųdviejų vaikai Masonas (4 m.) ir Panelope (1 m.).

Šiuo metu Kourtney Kardashian su Scottu Disicku pardavinėja ekstravagantiškai įrengtus senuosius namus, kurie pagausėjus jų šeimai pasidarė per ankšti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius