Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kourtney Kardashian parduoda ekstravagantiškai įrengtą namą

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (34 m.) nutarė parduoti ekstravagantiškai įrengtą namą ir teisinasi, kad tai daro ne todėl, kad pavargo gyventi tokioje ne kiekvienam priimtinoje aplinkoje, o tiesiog nori didesnių namų.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Garsenybių pamėgtame Kalabaso rajone Los Andžele esančiuose namuose Kourtney Kardashian gyvena kartu su mylimuoju Scottu Disicku (30 m.) ir dviem jų vaikais – Masonu (4 m.) ir Penelope (1,5 m.). Būtent dukrelės gimimas ir paskatino porą priimti sprendimą kraustytis į didesnius namus – jų įsitikinimu, vaikams reikia daugiau erdvės žaidimams.

Kourtney Kardashian namų nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

„Aš myliu kiekvieną šių namų detalę, bet nekantrauju pradėti naują projektą“, – domainehome.com sakė Kourtney Kardashian. Namus realybės šou žvaigždė nutarė parduoti nepaisant to, kad galutinai jų interjeras baigtas dekoruoti vos prieš keletą mėnesių.

AOP nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian
AOP nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian

Ekstravagantiškai atrodančius namus Kourtney Kardashian dekoravo kartu su interjero dizaineriu Jeffu Andrewsu. Moteris pripažįsta, kad iš pradžių norėjo visai kitokio interjero, tačiau vėliau nusprendė surizikuoti.

„Kai pradėjome namą įrenginėti, norėjau baltų sienų ir kad viskas būtų labai paprasta. Bet paskui pagalvojau: esu dar labai jauna, tai mano pirmieji namai ir aš norėčiau pasilinksminti juos įrenginėdama!“ – pasakojo Kourtney Kardashian.

Kaip pagrindinį kriterijų renkantis naują namą Kourtney Kardashian nurodo erdvę. „Mūsų šeima dabar didesnė nei buvo, kuomet čia atsikraustėme. Norėčiau turėti svečių kambarį ir daugiau erdvės lauke, kad vaikai galėtų ten žaisti, – sakė Kourtney Kardashian, pridūrusi, kad naujų namų interjeras bus visai kitoks. – Man patinka tai, ką sukūrėme, bet šįkart noriu ko nors kitokio. Palauksime ir pažiūrėsime, kokią energiją turės naujasis namas, o tada žiūrėsime.“

AOP nuotr./Kourtney Kardashian su sūnumi Masonu ir dukra Penelope
AOP nuotr./Kourtney Kardashian su sūnumi Masonu ir dukra Penelope

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius