Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Dwyane'as Wade'as vedė aktorę Gabrielle Union

Praėjusį šeštadienį amžiną meilę vienas kitam prisiekė NBA žvaigždė Dwyane'as Wade'as (32 m.) ir aktorė Gabrielle Union (41 m.), praneša „People“.
Gabrielle Union ir Dwyane'as Wade'as
Gabrielle Union ir Dwyane'as Wade'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora prabangią puotą iškėlė Majamyje. Jaunikis vilkėjo specialiai jam siūtą baltą „DSquared2“ kostiumą, o nuotaka puošėsi dizainerio Denniso Basso kurta suknele.

Jų vestuvių nuotrauką galite pamatyti ČIA.

Dwyane'as Wade'as ir Gabrielle Union susitikinėti pradėjo prieš penkerius metus, o pernai gruodį pora susižadėjo. Tiesa, sužadėtuves apkartino viena „smulkmenėlė“ – krepšininkas „užtaisė“ vaiką kitai moteriai. 2013-ųjų pradžioje Dwyane'as Wade'as ir Gabrielle Union buvo trumpam išsiskyrę, o tuo metu krepšininkas permiegojo su kita moterimi – lapkritį ji pagimdė sūnų.

Abiem ši santuoka – antroji. Dwyane'as Wade'as anksčiau buvo vedęs savo mokyklos laikų meilę Siohvaughn Funches, su kuria jis turi du vaikus. Gabrielle Union penkerius metus buvo amerikietiškojo futbolo žaidėjo Chriso Howardo žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius