Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kris Jenner perdainavo „Jingle Bells“: „Šiek tiek pasilinksminome studijoje“

Kris Jenner nenustoja stebinti savo gerbėjų. Prieš kelis metus dainavusi moteris per šias šventes nusprendė dar kartą prisiminti savo talentą perdainavusi visiems gerai žinomą kalėdinį „Jingle Bells“ hitą.
Kris Jenner
Kris Jenner / „Scanpix“, „Instagram“ nuotr.

Penktadienį Kris Jenner (66 m.) pateikė gerbėjams šventinę staigmeną – savo paties perkurtą Jameso Lordo Pierponto kalėdine klasika tapusios dainos „Jingle Bells“ versiją.

People.com teigiama, kad 1 minutės ir 30 sekundžių trukmės dainoje žvangučiais groja ir jos dukra Kourtney Kardashian (42 m.). Savo vaidmenį dainoje taip pat atliko moters sužadėtinis Travisas Barkeris.

„Šiek tiek pasilinksminome studijoje su legendine Kris Jenner. Aš groju žvangučiais, o Travisas Barkeris – prie būgnų“, – socialiniuose tinkluose rašė Kourtney Kardashian.

Kris Jenner – „Jingle Bells“:

VIDEO: Jingle Bells

Dainos vizuale įamžinta pati Kris Jenner jaunystėje. Ji pozavo šalia židinio, pasipuošusi raudona, blizgučiais puošta suknele ir kalėdinėmis kojinėmis.

„Mano karalienė. Dieve, aš tave myliu“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Kris dukra Khloe Kardashian (37 m.).

Nors yra žinoma, kad Kris dainavo ir anksčiau, tai – pirmoji jos kalėdinė daina. Moters balsą taip pat galima išgirsti liūdnai pagarsėjusiame 1985 m. klipe „I Like My Friends“, kurį sukūrė ji pati, dar būdama 30-ties metų.

2015 m. vaizdo įrašą perkūrė jos dukros (Kim Kardashian, Kylie Jenner ir Kendall Jenner), taip pat daugybė žinomų veidų (Scottas Disickas, Cindy Crawford, Justinas Bieberis, Katy Perry ir net buvęs vyras Caitlynas Jenneris).

Kiekvienais metais Kardashianų ir Jennerių namuose surengiamas ekstravagantiškas Kūčių vakaras, todėl šeimoje per ateinančias dvi dienas skambės ne tik ši, bet ir daugybė kitų kalėdinių dainų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius