-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kristen Stewart ir Miley Cyrus. Garsios ir be skandalų!

Nors Kristen ir Miley labai jaunos, tačiau jų honorarai skaičiuojami milijonais, o vardai žinomi visame pasaulyje. Be to, greta šių merginų nuolat sukiojasi svajonių vaikinai ir jos nesišlaisto po vakarėlius, neįsivelia į skandalus. Tačiau gyvenime Kristen ir Miley – skirtingos, ir visiškai neaišku, kas jų laukia ateityje...
Kristen Stewart ir Miley Cyrus
Kristen Stewart ir Miley Cyrus / AOP ir Scanpix nuotr.

Vardas, pavardė: Kristen Jaymes Stewart.
Gimimo data, vieta: 1990 04 09, Los Andželas, JAV.
Šeima: tėvas Johnas Stewartas – garsus Holivudo prodiuseris, mama Jules Mann-Stewart –  scenarijų autorė; Kristen turi vyresnįjį brolį ir turi du įbrolius. 
Širdies reikalai: žiniasklaida šią merginą poruoja su partneriu iš „Saulėlydžio“ sagos Robertu Pattinsonu (23).
Išgarsinęs vaidmuo: „Saulėlydžio“ sagoje suvaidinta Bella Swan.

Ūgis: 165 centimetrai.
Svoris: 54 kilogramai.

Vardas, pavardė: Destiny Hope Cyrus.
Gimimo data, vieta: 1992 11 23, Našvilis, JAV.
Šeima: tėvas – kantri muzikos žvaigždė ir milijonierius Billy Ray Cyrusas, mama – prodiuserė Leticia (Tish) Cyrus. Miley turi jaunesnius seserį ir brolį bei du įbrolius ir įseserę.
Širdies reikalai: trokšta kuo greičiau ištekėti už savo vaikino Liamu Hemsworthu (20).
Išgarsinęs vaidmuo: seriale „Hana Montana“ (2006–2011) ir filme „Hana Montana“ (2009) suvaidinta pagrindinė herojė.

Ūgis: 164 centimetrai.
Svoris: svyruoja nuo 41 iki 52 kilogramų.

Scanpix nuotr./Žiniasklaida Kristen Stewart nuolat poruoja su Robertu Pattisonu.
Scanpix nuotr./Žiniasklaida Kristen Stewart nuolat poruoja su Robertu Pattisonu.

Tėvų pastūmėtos

Kristen Stewart (20) (toliau – K. S.): Jos tėtis – žinomas prodiuseris, o mama – filmų ir serialų scenarijų autorė, tad nenuostabu, kad dukrelė labai anksti susidomėjo vaidyba. Iš pradžių tai buvo vaidmenys mokyklos spektakliuose. Kalbama, kad tėvai slapta nuo Kristen į mokyklos spektaklius vedžiodavo garsius prodiuserius ir agentus, kol vienas iš jų vis dėlto ryžosi pradedančiąją aštuonerių metukų aktorę pakviesti vaidinti kino juostoje „Tryliktieji metai“ (1999). Vėliau Stewart laukė vaidmuo su garsiąja Jodie Foster (47) filme „Panikos kambarys“ (2002).

Miley Cyrus (17) (toliau – M. C.): Komercinės sėkmės abėcėlę Miley puikiai išmoko dar vaikystėje, tiksliau – stebėdama žinomo tėčio gyvenimą. Todėl vienuolikmetė mergaitė, dalyvaudama garsios kino studijos „Disney“  atrankoje, pasivadino skambesniu vardu, truputį pakeitė įvaizdį, sumelavo savo amžių ir nesunkiai gavo vaidmenį pačiame populiariausiame šiuolaikiniame paauglių seriale „Hana Montana“. Maža to, seriale Cyrus ne tik atliko pagrindinį vaidmenį, bet ir sukūrė 80 proc. seriale skambančios muzikos. Taigi vienu šūviu Miley nušovė du zuikius: tapo populiariausia jauna aktore ir žinoma dainininke, kurios albumai nušluojami nuo lentynų jau pačią pirmąją prekybos dieną.

Drąsiai vardija savo trūkumus

K. S.: „Esu paprasta mergina, atrodau kaip dauguma kitų. Mano ūgis – 165 centimetrai. Jaučiuosi šiek tiek žemesnė už savo mentalitetą. Jei būčiau porą centimetrų aukštesnė, būtų pats tas“, – pusiau juokais kartą prasitarė Stewart.

Panašu, kad mergina nesureikšmina savo išvaizdos. Prieš pradėdama filmuotis kino juostoje „Runaways“ (2010), kuriame Kristen atliko roko žvaigždės Joan Jett vaidmenį, ji susitiko su savo herojės prototipu. „Iš pradžių Joan mane įdėmiai nužiūrėjo ir paklausė, ar esu pasiruošusi trumpai nusikirpti plaukus. Tuo pačiu metu filmavausi „Jaunatyje“ (2009) ir mano plaukai buvo ilgi. Nė akimirkai nesudvejojusi atsakiau: „Žinoma!“ – pasakoja Stewart.

„Jaučiuosi šiek tiek žemesnė už savo mentalitetą. Jei būčiau porą centimetrų aukštesnė, būtų pats tas.“ Kristen Stewart

Akivaizdu, kad ši mergina į kuriamus vaidmenis žiūri rimtai ir jos nė kiek negąsdina įvaizdžio pokyčiai.  „Nesu pats grakščiausias sutvėrimas, tačiau filmuojantis negaliu būti nerangi“, – savo trūkumų neslepia Kristen.

M. C.: Paaugliams Miley – viena iš žaviausių būtybių pasaulyje. Tačiau norintys patraukti ją per dantį sako, kad ši mergina gražiausiai atrodo iš nugaros, o jos krūtinė – neįspūdinga. Vienas aštrialiežuvis „Oskaro“ laureatas įpykęs pasiūlė Miley pasidaryti plastinę operaciją, kuri pakoreguotų jos netaisyklingą sąkandį.

Scanpix nuotr./Miley Cyrus nekantrauja sulaukti savo pilnametystės, kad kuo greičiau ištekėtų už Liamo Hemswortho.
Scanpix nuotr./Miley Cyrus nekantrauja sulaukti savo pilnametystės, kad kuo greičiau ištekėtų už Liamo Hemswortho.

„Mane erzina tie, kurie aiškina, kad privalau numesti svorio, ar aptarinėja mano krūtinę. Leiskite man užaugti! Niekada neketinau tapti dviejų metrų modeliu su įspūdingomis kūno formomis. Ypač skrupulingai rūpinuosi savo oda, nuolat ją šveičiu prieš miegą“, – sako Miley.

Nuosavas namas – privalomas žvaigždės atributas

K. S.: Už vaidmenį „Saulėlydžio“ sagoje gautą 2 mln. JAV dolerių (daugiau nei 5 mln. litų) honorarą Kristen įsigijo nuosavą namą Los Andžele. Šiuo metu mergina gyvena arba jame, arba pas tėvus. Neseniai paparacai pastebėjo, kad Stewart ieško naujo namo. Viename iš prabangiausių Los Andželo rajonų, Beverli Hilse, ji su vyresnio amžiaus vyru apžiūrinėjo parduodamus namus.

M. C.: Neseniai Miley įsigijo savo pirmąjį namą už 3,4 mln. JAV dolerių (apie 9 mln. litų). Netrukus mergina paliks jaukų tėvų lizdelį ir persikraustys į už keletą kvartalų esantį restauruotą namą su keturiais miegamaisiais ir keturiomis voniomis, teniso aikštele, baseinu, sūkurine vonia ir muzikos studija.

„Kai man sueis 18 metų, galėsiu daryti viską, ką noriu. Trokštu kuo greičiau ištekėti!“ Miley Cyrus

Myliu, draugauju, tekėsiu!

K. S.: Jos asmeninis gyvenimas virto apkalbų objektu. Po penkerių draugystės metų Kristen išsiskyrė su aktoriumi Michaelu Angarano (22). Šis pokytis merginos gyvenime tik dar labiau pakurstė gandus, jog ją ir „vampyrą“ Robertą Pattinsoną sieja meilė ne tik ekrane, bet ir gyvenime. Spauda nuolat skelbia, kad jiedu myli vienas kitą ir kad ji laukiasi jo vaiko. Pattinsonas linksmai reaguoja į kalbas apie jo pasipiršimą Stewart: „Ką gi, tikiuosi nepraleisiu savo progos.“ 

Dar neseniai Kristen kalbėjo: „Aš ir Robas esame geriausi draugai. Mes daug laiko praleidžiame kartu, tačiau už jo tekėti... Dovanokite, ne! Myliu Robą dėl to, kad jis visuomet trokšta būti geriausias. Jis yra puikus aktorius ir tikrai seksualus.“

M. C.: Miley nuolat kartoja, kad nekantriai laukia pilnametystės: „Kai man sueis 18 metų, galėsiu daryti viską, ką noriu. Trokštu kuo greičiau ištekėti už Liamo!“

Su Liamu Hemsworthu (20) Cyrus draugauja beveik metus. Draugų teigimu, mergina dėl šio vaikino tiesiog kraustosi iš proto ir juokais save vadina ponia Hemsworth. Tiesa, Miley tėvas nesižavi dukters idėja anksti sukurti šeimą ir prašo jos visą dėmesį sutelkti į kūrybą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius