Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristen Stewart po neištikimybės skandalo pirmą kartą pasirodė viešumoje – Toronto kino festivalyje

Kuomet organizatoriai pranešė, kad MTV vaizdo klipų apdovanojimuose pasirodys visa „Saulėlydžio“ filmavimo grupė, visi vampyrų sagos ir paskalų gerbėjai sukluso. Nejaugi ir Kristen Stewart (22), ir Robertas Pattinsonas (26) pasirodys viename renginyje? O gal pora susitaikė ir aktorius atleido savo neištikimai mylimajai?
Kristen Stewart
Kristen Stewart / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau, kaip paaiškėjo penktadienio vakarą, Robertas MTV apdovanojimuose pasirodė vienas pats, o Kristen Los Andžele nė su žiburiu nebuvo įmanoma rasti. Nežinia, ar tam, kad išvengtų nemalonaus susidūrimo su mylimuoju, ar dėl to, kad jau panoro nosį iškišti į viešumą Kristen dalyvavo Toronte rengtame kino filmų festivalyje, rašo portalas Wetpaint.com.

Viešumoje aktorė pasirodė idant pristatytų naują filmą, kuriame ji atliko pagrindinį vaidmenį, pagal kanadiečių autoriaus Jacko Kerouaco romaną „Kelyje“. Tiesa, pasirodžiusi Toronte ji visiškai nebuvo panaši į sugniuždytą ir į neviltį puolusią moterį. Nors šypsena jos veido ir nepuošė, Kristen spinduliavo moteriškumą ir atrodė gyvybinga. Festivaliui aktorė pasirinko įspūdingą dizainerio Zuhair Murad 2012 rudens kolekcijos gėlių žiedais puoštą suknelę.

Tiesa, Los Andžele susirinkę vampyrų sagos aktoriai pasirodė naujajai, finalinei, filmo „Saulėlydis. Brėkštanti aušra: Antra dalis“ daliai skirtame  anonse. Portalas Žmonės.lt jau rašė apie „MTV Video Music Awards 2012“ ceremoniją ir daugiausia statulėlių surinkusius vaizdo klipus.

Per MTV apdovanojimus pristatytą filmo „Saulėlydis. Brėkštanti aušra: Antra dalis“ anonsą galite pamatyti spustelėję čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius