Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristen Stewart vėl susitikinėja su režisieriumi Rupertu Sandersu?


„Saulėlydžio“ sagos žvaigždės Kristen Stewart (23) gyvenimas sekamas it pro padidinamąjį stiklą. Aktorė praėjusiais metais įsivėlė į neištikimybės skandalą, kuomet draugaudama su kolega Robertu Pattinsonu jam buvo neištikima su filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ režisieriumi Rupertu Sandersu. Nors R.Pattinsonas atleido Kristen Stewart, aktorė vėl buvo pastebėta vyriškio, labai panašaus į R.Sandersą, draugijoje.
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kristen po vakarienės su bičiuliais meksikietiško maisto restorane „Malo Taqueria“ įsėdo į juodą „Acura“ markės automobilį. Pranešama, kad lygiai toks pats automobilis priklauso ir R.Sandersui. Paparacai nufotografavo keleivio vietoje sėdintį ir veidą slepiantį vyriškį. Dailymail.co.uk rašo, jog paslaptingasis vyras buvo it du vandens lašai panašus būtent į neištikimybės skandalan įsivėlusį režisierių.

Nuotraukas iš K.Stewart ir paslaptingojo vyriškio susitikimo galite pamatyti čia.

Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas
Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas

Užsienio žiniasklaida rašo, kad kol Kristen linksminosi su bičiuliais, jos mylimasis R.Pattinsonas išskrido filmuotis į Niujorką. „Susitikimas su draugaus vyko tame pačiame restorane, kuriame 2012-ųjų vasarą R.Sandersas surengė K.Stewart romantišką gimtadienio vakarėlį. Būtent po jo paparacai pričiupo porelę kompromituojančioje situacijoje“, – pasakojo šaltinis.

Trečiadienį Dailymail.co.uk pranešė, kad R.Pattinsonas nutraukė savo kelionę ir sugrįžo į Los Andželą. Išeidamas iš oro uosto, aktorius atrodė suirzęs ir nenorėjo bendrauti su žurnalistais. Skelbiama, kad Robertas pajudėjo link savo namų, kuriuose gyvena su K.Stewart. Kol kas poros atstovai nekomentuoja susiklosčiusios nemalonios situacijos.

Žmonės.lt primena, kad Kristen Stewart ir Ruperto Sanderso santykiai viešumon iškilo 2012-ųjų liepą, kuomet aktorė ir režisierius buvo nufotografuoti besibučiuojantys. K.Stewart kaipmat viešai atsiprašė ir apgailestavo dėl neištikimybės R.Pattinsonui. „Šis neapgalvotas įvykis sužlugdė svarbiausią dalyką mano gyvenime. Aš įskaudinau žmogų, kurį myliu ir gerbiu labiausiai pasaulyje – Robertą. Aš jį myliu ir labai atsiprašau“, – atsiprašydama sakė K.Stewart.

Režisierius Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross
Režisierius Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross

Vedęs dviejų vaikų tėvas R.Sandersas taip pat paviešino savo graudų atsiprašymą žmonai Liberty Ross ir jųdviejų atžaloms. „Aš savo šeimai sukėliau milžinišką skausmą. Mano gražuolė žmona ir nuostabūs vaikai yra svarbiausia, ką aš turiu gyvenime. Myliu juos visa širdimi ir meldžiuosi, kad mes vėl būtume kartu“, – kalbėjo režisierius.

K.Stewart po daugelio bandymų pavyko susitaikyti su R.Pattinsonu, o režisierius R.Sandersas galiausiai išsiskyrė su žmona L.Ross. Tačiau darosi panašu, kad anuomet atgailavusi savo išdavystės, Kristen nebežino, kurį vyrą pasirinkti. Kol kas neaišku ir kaip elgsis jau kartą išduotas R.Pattinsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius