Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Orbakaitė laukiasi trečiojo vaiko

Populiariai Rusijos dainininkei, lietuviško kraujo turinčiai Alos Pugačiovos dukrai Kristinai Orbakaitei vis sunkiau nuslėpti savo nėštumą.
Kristina Orbakaitė
Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Lifeshowbiz.ru, bendro klipo su grupe „Diskoteka Avarija“ „Prognoz pogody“ (liet. „Orų prognozė“) filmavimų metu K.Orbakaitė vilkėjo šiltą megztą tuniką, kuri nenuslėpė jos apvalėjančio pilvuko.

Topnews.ru žiniomis, Šventojoje gimusi 40-metė šių metų pavasarį tikino, kad neprieštarautų trečiąsyk pagimdyti kūdikį. Teigiama, kad Rusijos estrados primadona vadinama A.Pugačiova jau netrukus taps trečiojo anūko močiute.

Šiuo metu K.Orbakaitė yra ištekėjusi už 33-ejų amerikiečių verslininko Michailo Zemcovo. Pora santuoką įteisino 2005-ųjų kovo 8-ąją Majamyje.

Moteris turi du sūnus iš ankstesnių santuokų – su pirmuoju vyru Vladimiru Presniakovu ji susilaukė Nikitos. Niujorko kino akademijoje studijuojančiam vaikinui 20 metų. Su antruoju vyru Ruslanu Baisarovu K.Orbakaitė susilaukė sūnaus Deni, kuriam dabar 13-a.

Portalo Argumenty.ru žiniomis, trečioji K.Orbakaitės atžala pasaulį išvysti turėtų šią žiemą. Dainininkė kalbų apie nėštumą nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius