Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kritikos lavina Eminemui: per koncertą nuaidėjęs šūvio garsą primenantis efektas sukėlė paniką

Reperis Eminemas kaip reikiant išgąsdino savo gerbėjus, kurie susirinko paklausyti jo muzikos festivalyje „Bonnaroo“. Koncerto metu pasigirdo į šūvius panašūs garsai, kurie įvairių išpuolių įjautrintai publikai įvarė nemažai baimės ir akimirkai pasėjo paniką minioje.
Eminemas
Eminemas „Bonnaroo“ muzikos festivalyje / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Eminemas

Praėjusią savaitę 45-erių reperis koncertavo muzikos festivalyje Tenesio valstijoje JAV.

Skambant jo dainai „Kill You“ iš 2000 metais išleisto albumo „The Marshall Mathers LP“, pasigirdo į šūvius panašūs garsai – daugybei žmonių tą akimirką širdis nusirito į kulnus pagalvojus, kad kažkas pradėjo šaudyti.

Supratus, kad tai – tik garso efektas, daugelis pasijuto labai nemaloniai. Gerbėjai nusivylė reperiu, jog šis taip neatsakingai panaudojo šūvių garsus primenantį efektą turint omeny pastarojo meto išpuolius per įvairius muzikinius renginius.

„Privalėjau išeiti iš Eminemo koncerto po trečio šūvio, nes mano sekcijoje prasidėjo panika. Nepaprastai realistiškas ir gąsdinantis garsas! Būtų buvę gerai prieš koncertą gauti įspėjimą apie tai“, – socialiniame tinkle skundėsi viena žiūrovė. „Girdėti šūvio garso efektą ir matyti, kaip visa minia krenta ant grindų iš instinkto, yra nei juokinga, nei žavu, nei įdomu. Tokia yra liūdna realybė, kurioje gyvename“, – antrino kitas žmogus, buvęs tame koncerte.

Štai vienas iš vaizdo įrašų, kuriame matyti žmonių išgąstis:

VIDEO: Eminem Responds To ‘Gunshot’ Effect Outrage

Į kilusią pasipiktinimo laviną sureagavo ir Eminemo atstovas – šis paneigė, kad per koncertą buvo naudojami šūvių garsai. Iš tiesų tai buvo garsus pirotechnikos sprogimo garsas, kuris naudojamas ne vieno atlikėjo ir nebe pirmą kartą, tik anksčiau į tai niekas taip jautriai nereaguodavo kaip šįkart.

„Priešingai ne klaidinančiuose pranešimuose, Eminemas nenaudoja ginklų šūvių garsų savo gyvuose pasirodymuose. Garso efektas, kurį Eminemas naudojo per savo koncertą „Bonnaroo“ festivalyje, buvo pirotechnikos smūgis, kuris sukuria garsų sprogimą. Jis tą efektą – kaip ir šimtai kitų atlikėjų – savo gyvuose pasirodymuose naudoja jau daugiau kaip dešimt metų, įskaitant ir ankstesnius festivalius Jungtinėse Valstijose šiais metais, per kuriuos nebūta nusiskundimų“, – sakė reperio atstovas portalui „People“.

Vida Press nuotr./Eminemas „Bonnaroo“ muzikos festivalyje
Vida Press nuotr./Eminemas „Bonnaroo“ muzikos festivalyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius