Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruvino incidento paveiktas aktorius Alecas Baldwinas atšaukia visus projektus

Vesterno „Rastas“ filmavimo aikštelėje Naujojoje Meksikoje įvykusi tragedija, kurios metu Alecas Baldwinas rekvizito ginklu netyčia nušovė kino studijos darbuotoją ir sužeidė filmo režisierių, lems ir sustojimą aktoriaus karjeroje. Žiniasklaida skelbia, kad sugniuždytas A.Baldwinas atšaukia projektus, kuriuose turėjo pasirodyti.
Alecas Baldwinas
Alecas Baldwinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „People“, 63 metų A.Baldwinas nori skirti šiek tiek laiko sau ir atsigauti po kraupaus įvykio.

„Taip jis visuomet sprendžia sunkumus. Kai kas nors blogo nutinka, jis pasitraukia iš visuomenės akiračio“, – sakė artimas aktoriui šaltinis.

Jis teigė, kad po tragiško įvykio, kurio metu mirtinai sužalojo kino operatorę Halyną Hutchins, A.Baldwinui prasidėjo isterija, tad jis ilgą laiką buvo nesukalbamas ir nepaguodžiamas.

„Visi žino, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas, tačiau jis yra visiškai sugniuždytas“, – sakė artimas aktoriui šaltinis.

Aktorius penktadienį išreiškė didžiulį liūdesį po to, kai filmavimo aikštelėje Naujojoje Meksikoje ginklu mirtinai sužeidė kino operatorę Halyną Hutchins (42).

„Nėra žodžių, kuriais galėčiau išreikšti savo šoką ir liūdesį dėl tragiškos nelaimės, nusinešusios žmonos, motinos ir stipriai mylėtos mūsų kolegės gyvybę“, – tviteryje rašė A.Baldwinas.

Savo įraše aktorius taip pat patikino, kad palaiko ryšius su velionės vyru ir siūlo jam paramą.

„Man plyšta širdis dėl jos vyro, sūnaus ir visų, kurie mylėjo Halyną“, – rašė jis.

„Scanpix“/AP nuotr./Alecas Baldwinas
„Scanpix“/AP nuotr./Alecas Baldwinas

Vyras taip pat pridūrė, kad stengiasi kiek įmanydamas padėti teisėsaugai.

„Bendradarbiauju su policija jai vykdant tyrimą, kad būtų išsiaiškinta, kaip įvyko ši tragedija“, – rašė A.Baldwinas.

Tuo metu 48-erių režisierius Joelis Souza incidento metu buvo sužeistas ir greitosios pagalbos automobiliu išvežtas iš įvykio vietos. Šiuo metu jis jau išleistas iš ligoninės.

Primename, kad kino operatorė Halyna Hutchins ir režisierius Joelis Souza „buvo pašauti, Alecui Baldwinui iššovus iš rekvizito šaunamojo ginklo“, skelbta Santa Fė šerifo biuro pranešime.

Sužeista 42 metų moteris buvo sraigtasparniu nugabenta į ligoninę, bet vėliau mirė, nurodė teisėsauga. J.Souza buvo greitosios pagalbos automobiliu išvežtas į kitą ligoninę; jam suteikta skubioji pagalba.

„Scanpix“/AP nuotr./Alecas Baldwinas
„Scanpix“/AP nuotr./Alecas Baldwinas

Vėliau J.Souza buvo paleistas iš ligoninės, tviteryje pranešė „Rasto“ aktorė Frances Fisher, cituodama iš jo gautą žinutę.

„Poną Baldwiną apklausė detektyvai“, – naujienų agentūrai AFP sakė Santa Fė šerifo atstovas Juanas Riosas.

„Jis pateikė parodymus ir atsakė į jų klausimus. Jis atvyko savanoriškai, o pasibaigus apklausoms išėjo iš pastato. Jokie kaltinimai nepateikti, niekas neareštuotas“, – sakė atstovas.

Vietos laikraštis „Santa Fe New Mexican“ paskelbė nuotraukų, kuriose A.Baldwinas atrodo susisielojęs. Skelbiama, kad nuotraukos po tragedijos buvo padarytos šerifo biuro automobilių stovėjimo vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius